Rooneys kone med sjokkanklager

Coleen Rooney hadde en mistanke om at noen lekket informasjon til tabloidpressen. Hun startet en etterforskning, og nå deler hun det overraskende svaret.

DETEKTIV ROONEY: Coleen Rooney har forsøkt å finne ut hvem som lekket informasjon om henne og familien til The Sun. Nå hevder hun at hun har funnet den skyldige. Foto: NTB Scanpix
DETEKTIV ROONEY: Coleen Rooney har forsøkt å finne ut hvem som lekket informasjon om henne og familien til The Sun. Nå hevder hun at hun har funnet den skyldige. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går kom tabloidavisa The Sun med nyheten om at kjelleren i Wayne Rooney og kona Coleens hus i England var oversvømt.

I dag avslører Coleen at det hele bare var bløff, og at hun den siste tida har forsøkt å få flere falske nyheter ut i media for å avsløre en lekkasje.

- Dette har vært en byrde i livet mitt i flere år, og endelig har jeg kommet til bunns i det.

13-0: Norge hadde full kontroll på Færøyene og scoret tosifret antall scoringer i EM-kvalifiseringen. Vis mer

Dette har skjedd

Vi går tre skritt tilbake her.

For noen år siden mistenkte fru Rooney at noen overvåket hennes private Instagram-konto og lekket informasjon til den britiske avisa The Sun.

- Det har blitt gitt ut mye informasjon om meg, vennene mine og familien min. Alt uten at jeg har visst om det eller har gitt min tillatelse, forklarer Rooney i et innlegg på Twitter.

Den siste tida har hun gjort detektivarbeid for å finne ut hvem det kan være. Måten hun har gått fram på er ved å bruke elimineringsmetoden. Coleen hadde tydeligvis en mistanke, og blokkerte alle følgerne sine uten om én fra å se de bestemte innleggene.

- De siste månedene har jeg lagt ut falske historier for å se om The Sun skrev om det. Og vet du hva? Det gjorde de. Historien om kjønnsvalg i Mexico, historien om at jeg skulle tilbake på TV-skjermen og den siste om oversvømmelse i kjelleren i det nye huset ble alle skrevet om, forklarer Rooney.

Disse sakene var altså falske.

Avslørte «kollega»

Og her kommer plottvendingen. Den ene kontoen var nemlig Rebekah Vardys konto. Hun er altså kona til Leicester-spissen Jamie Vardy.

Rooney hevder altså at WAG-kollegaen er lekkasjen i saken, og at hun har tjent penger på å selge Rooney-saker til The Sun.

I England og resten av verden vekker saken stor oppmerksomhet. En rekke medier har kastet seg over krangelen mellom de profilerte fotballfruene, og et raskt Google-søk viser at det allerede er skrevet over 9000 saker om skandalen.

- Det har vært vanskelig å holde dette for meg selv og ikke kommentere noe som helst når historiene har kommet ut. Dette var imidlertid noe jeg var nødt til å gjøre. Nå vet jeg hvilken bruker som har lekket historiene. Jeg har lagret og tatt skjermbilde av alle de originale historiene, og det viser klart hvilken person som har sett dem, forklarer Rooney.

DISKUTERER SAMMEN: Coleen Rooney og Rebekah Vardy. Foto: NTB Scanpix
DISKUTERER SAMMEN: Coleen Rooney og Rebekah Vardy. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De to har kjent hverandre i en årrekke, og har blant annet blitt avbildet sammen på tribunene i en rekke av Englands fotballkamper, hvor Wayne Rooney og Jamie Vardy har spilt sammen.

Rebekah Vardy har allerede kommet med et tilsvar. Hun sier at hun er helt uskyldig i saken:

- Som jeg akkurat sa til deg på telefonen: Jeg skulle ønske at du ringte meg før du gjorde dette. Jeg snakker aldri om deg til noen, noe journalister som har prøvd på kan bekrefte. Hvis du trodde at dette skjedde, kunne du sagt fra til meg og jeg kunne skiftet passord for å se om det stoppet, sier hun på Twitter.

Vardy fortsetter:

- Gjennom åra har mange hatt tilgang til Instagram-brukeren min og denne uka fant jeg ut at jeg følger mennesker jeg ikke kjenner og aldri har fulgt selv. Jeg prøver ikke å være morsom, men jeg trenger ikke penger. Hva har jeg å tjene på å selge historier om deg? Jeg likte deg veldig godt, Coleen, og jeg er så lei meg for at du har valgt å gjøre dette, spesielt mens jeg er gravid. Jeg blir kvalm av at jeg må gå ut og benekte dette.

Siste ord er garantert ikke sagt i denne saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer