Rooneys øre måtte sys på plass

Gikk på trynet på yacht i Frankrike.

PÅ VEI HJEM: Wayne Rooney skjulte sitt skadde øre under en hettegenser da ferien i St. Tropez var over i helgen. Foto: Stella Pictures
PÅ VEI HJEM: Wayne Rooney skjulte sitt skadde øre under en hettegenser da ferien i St. Tropez var over i helgen. Foto: Stella PicturesVis mer

||| (Dagbladet.no): Kanskje mistet England-spissen balansen da han hørte om Manchester Uniteds kjøp av Michael Owen?

Wayne Rooney måtte i hvert fall på operasjonsbordet under ferien i St. Tropez i Frankrike, skriver Manchester Evening News.

Ifølge lokalavisa pådro 23-åringen seg et voldsomt kutt i øret etter at han gikk i dørken på en privatyacht natt til fredag, mens han ferierte sammen med sin gravide kone Coleen.

- Vi kan bekrefte at han måtte ha mange sting i et sår rundt øret. Han ble behandlet med lokalbedøvelse, sier en talsmann for Rooney til avisa.

Rooney skal ha falt på nattestid, etter et besøk på en nattklubb på den franske kysten. I dagene at øret ble sydd sammen valgte spissen å skjule såret med en hettegenser.

FRANKRIKE-FERIE: Wayne Rooney og hans gravide kone Colleen ferierte ombord i en båt på den franske rivieraen. Foto: Stella Pictures
FRANKRIKE-FERIE: Wayne Rooney og hans gravide kone Colleen ferierte ombord i en båt på den franske rivieraen. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han sklei og slo hodet mot noe på veien ned, da ble også øret kuttet opp. Å si at øret nesten ble skåret av er en overdrivelse, men han måtte sy mange sting. Det ble mange små, kosmetiske sting, for å sy det sammen, sier en kilde til Manchester Evening News.

Ifølge Daily Mail måtte han sy 45 sting, etter at han ankom sykehuset kl. 9 på morgenen fredag. Operasjonen var vellykket og legene forventer at øret ser fint ut når såret gror.

Denne uka er Rooney tilbake på Manchester United-trening, sammen med blant andre sommerkjøpene Owen og Antonio Valencia.

MÅLFARLIG: England-spiss Wayne Rooney har nettet 10 mål på de sju siste landskampene. Foto: AFP PHOTO/Glyn Kirk
MÅLFARLIG: England-spiss Wayne Rooney har nettet 10 mål på de sju siste landskampene. Foto: AFP PHOTO/Glyn Kirk Vis mer