Ropene på Benitez preller av Hodgson

Liverpool-manageren ikke redd for å miste jobben.

OVERTOK ETTER BENITEZ: Men blant Liverpool-fansen ønsker mange at Roy Hodgson må vike for Benitez, nå som spanjolen straks er ledig på markedet igjen. Foto:  REUTERS/Toby Melville
OVERTOK ETTER BENITEZ: Men blant Liverpool-fansen ønsker mange at Roy Hodgson må vike for Benitez, nå som spanjolen straks er ledig på markedet igjen. Foto: REUTERS/Toby MelvilleVis mer

At eksmanager Rafael Benítez er tilbake i byen, later ikke til å bekymre Liverpool-manager Roy Hodgson i det hele tatt.

Spanske Benitez skal denne uken ha vært observert gjentatte ganger i huset han disponerte mens han var Liverpools forrige manager. Mye tyder også på at spanjolens dager i italienske Inter langt på vei er talte.

Da fansen fikk nyss i Benitez-besøket i byen, varte det ikke lenge før porten foran huset var overfylt med bannere der det blir tryglet om at Benitez må komme tilbake som Liverpool-manager.

Etterfølger Roy Hodgson har på langt nær innfridd forventningene med Liverpool på niendeplass til jul.

Hodgson hevder han ikke føler seg presset.

- Nei, ikke i det hele tatt. Dere må spørre klubbens eiere, men det ville kommet som en overraskelse (med managerbytte). Om han var rett mann for jobben, ville det vært lurere å beholde ham de siste seks månedene framfor å sende ham ut og hente ham tilbake igjen, sa Roy Hodgson onsdag.

(NTB)