Røper: Ble feil

Solskjær: - Jeg har lagt vekk iPaden.

DETALJ: Ole Gunnar Solskjær har rigget opp en skjerm på trenertribunen i coronatida. Denne akter han nå å stue vekk, forteller han. Foto: NTB
DETALJ: Ole Gunnar Solskjær har rigget opp en skjerm på trenertribunen i coronatida. Denne akter han nå å stue vekk, forteller han. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United - RB Leipzig, kl. 21.00

Ole Gunnar Solskjær (47) og Manchester United møter RB Leipzig i Champions League klokka 21.00.

I anledning storkampen har Solskjær gjort et eksklusivt intervju med Jan Åge Fjørtoft og V sport (tidligere Viasport).

I intervjuet påpeker Fjørtoft at Solskjær av og til ser litt trist ut når han sitter på trenertribunen. Av svaret går det fram at Solskjær nå har fjernet detaljen som har dukket opp i coronatida: En skjerm der han kan se kampen.

Samtalen mellom Fjørtoft og Solskjær fortoner seg slik:

Fjørtoft: - Det har vært noen kamper, Ole Gunnar, der du sitter på tribunen og faktisk ser litt «sad out». Du ser litt resignert ut. Dette er min påstand, selvsagt. Du sitter på tribunen med hendene i lomma og ser litt trist ut. Nå er du plutselig framme der igjen og er den Ole Gunnar vi kjenner. Er jeg helt ute å kjøre på den observasjonen?

Solskjær: - Nei, fotballen er litt rar akkurat nå. Det er en rar «feeling». Én ting har jeg i alle fall gjort: Jeg har lagt vekk den iPaden jeg har sittet og sett på enkelte ganger. Du får et avstandsforhold til kampen.

United-manageren fortsetter:

- Det er mindre stemning, så nå har jeg lagt fra meg den og er mer nedpå banen. Du må skape din egen stemning, har jeg funnet ut. Det har ikke noe med at jeg er trist å gjøre. Det er mer at jeg er konsentrert.

(Se hele intervjuet med Solskjær under)

For TV-seerne har det vært tydelig at manageren har brukt skjermen. De gangene han har blitt zoomet inn, har han rykket litt til - åpenbart fordi det har dukket opp et nærbilde av ham selv på skjermen. Men nå tyder alt på at iPad-grepet legges til side.

Solskjær og United har begynt å finne fasongen igjen etter to stygge tap innledningsvis i Premier League. Laget åpnet med 1-3 hjemme for Crystal Palace. Noe seinere kom den horrible 1-6-forestillingen mot Tottenham.

Seirene over Newcastle og Paris Saint-Germain har ført til at det igjen er en smule ro rundt nordmannen.

MED MUNNBIND: Ole Gunnar Solskjær på vei ut fra The Lowry Hotel, hotellet der United-spillerne pleier å overnatte før hjemmekampene. Foto: NTB
MED MUNNBIND: Ole Gunnar Solskjær på vei ut fra The Lowry Hotel, hotellet der United-spillerne pleier å overnatte før hjemmekampene. Foto: NTB Vis mer

- At vi kom så langt i Europa (forrige sesong), gjorde at jeg kunne gi spillerne to uker fri, forteller Solskjær til V sport.

- Og så var vi i gang med preseason (forberedelsene til sesongen). Det var dessverre folk som reiste til land som de ikke burde gjort. Og så var det to uker karantene da de kom tilbake til England. Preseason ble veldig oppstykket. Den første uka var vi fire stykker på trening. Det er ingen særlig måte å forberede seg til en sesong på.

MELDING: Dette sto på meldingen Ståle Solbakken fikk fra Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær. Video: Rødt Kort Vis mer

Manchester United er favoritten til Norsk Tipping i kveld. De gir en odds på 2,15 på hjemmeseier og 3,10 på borteseier. Men i kveldens kampprogram advarer tidligere United-spiller Dimitar Berbatov mot tyskerne.

- Selv om de har mistet Timo Werner, har de fortsatt masse kvalitet og balanse i laget, skriver bulgareren.

ADVARER: Dimitar Berbatov. Foto: NTB
ADVARER: Dimitar Berbatov. Foto: NTB Vis mer

Overfor Dagbladet vurderer Jan Åge Fjørtoft sesongstarten til Solskjær og Manchester United slik:

- Han er litt som da han var spiller: Alltid da United trengte et mål, så dukket han opp et eller annet sted og scoret. Han har tatt med noe av det samme inn i trenergjerningen. Det virker sånn når du ser det utenfra. Når han trenger en seier, så vinner han. Det var sånn i Paris da han fikk kontrakt med klubben. Og vi så det etter tennisresultatet mot Tottenham (1-6 på Old Trafford). Jeg synes sesongen til United har kommet ganske godt i gang etter hvert. Men de to-tre første kampene var ikke bra.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer