Røper Flo-familiens hemmelighet: - Jeg har stilt meg det spørsmålet mange ganger

19-åringene Fredrik og Mathias representerer en ny generasjon.

FOTBALLFAMILIE: 45 år gamle Håvard Flo hadde en stor karriere. I år kan sønnen Fredrik og nevøen Mathias også tippeligadebutere. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FOTBALLFAMILIE: 45 år gamle Håvard Flo hadde en stor karriere. I år kan sønnen Fredrik og nevøen Mathias også tippeligadebutere. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOGNDAL (Dagbladet): Da herrelandslaget kvalifiserte seg for Norges første VM-sluttspill noensinne i 1994, herjet Jostein Flo. Fire år seinere hadde også lillebror Tore André presentert seg som en av fotballeuropas mest fryktede angripere.

Kombinasjonen av en enorm rekkevidde, målfarlighet og besluttsomhet gjorde Brasil redde for søsknene fra Stryn allerede før «Mirakelet i Marseille».

Jostein og Tore André er imidlertid ikke de eneste fra slekta som har gjort seg bemerket. Karrierene til Håvard, Jarle, Kjell Rune, Ulrik og Per-Egil har alle bidratt til at familien bærer et av Fotball-Norges stolteste navn.

Suksessfaktoren Nå står det to nye Flo-gutter på randen av hvert sitt gjennombrudd. Fredrik og Mathias er begge 19 år gamle. Begge er også over 190 centimeter høye. Og begge er angripere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer