Fischer bekrefter kontraktsmøte med Johaug

Røper forhandlinger med Therese Johaug

Therese Johaug og Fischer har avtalt et kontraktsmøte for å restarte samarbeidet, får Dagbladet bekreftet. Hvor mye Johaug får utbetalt, styrer hun i stor grad selv.

SKIPARK:Therese Johaug har bygd opp en god skipark fra Fischer over mange år. Etter at kontrakten ble sagt opp i fjor, er et kontraktsmøte om nye forhandlinger nå avtalt. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
SKIPARK:Therese Johaug har bygd opp en god skipark fra Fischer over mange år. Etter at kontrakten ble sagt opp i fjor, er et kontraktsmøte om nye forhandlinger nå avtalt. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I februar 2017 ble Therese Johaugs millionkontrakt med Fischer sagt opp av utstyrsleverandøren i kjølvannet av dopingdommen.

Fischers' avgjørelse ble tatt som en konsekvens av deres eget interne regelverk for utøvere i stallen som avgir en positiv dopingprøve. Det var med andre ord ingen annen utvei om de skulle opprettholde en konsekvent linje.

Samtidig indikerte Fischer overfor Dagbladet at de gjerne ville gjenoppta samarbeidet med Johaug etter endt utestengelsperiode.

Det er nå i ferd med å skje. 18. april oppheves suspensjonen av 29-åringen.

- Jeg gleder meg veldig til å komme skikkelig i gang med sesongoppkjøringen og endelig vite med sikkerhet at jeg har et mål å jobbe mot, sier Therese Johaug til Dagbladet.

Bekrefter møte

Dagbladet får nå bekreftet at Johaug skal i nye kontraktsforhandlinger med Fischer.

- Et møte med Therese Johaug i nær framtid har blitt avtalt, opplyser Tanja Winterhalder, markedsansvarlig i Fischer, til Dagbladet.

- Hvordan kontrakten eventuelt blir nå sammenliknet med tidligere, kan jeg imidlertid ikke kommentere, sier Winterhalder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer