- Røper klubbvalget mitt om to-tre dager

Ronaldo varsler nyheter.

(Dagbladet.no): Etter å ha spilt kun én omgang i Portugals 2-0-seier mot Georgia i går kveld, kom Cristiano Ronaldo med et oppsiktsvekkende varsel om nyheter om framtida si.

- Vi får se, jeg håper det kommer nyheter snart. Om to eller tre dager vil jeg kunngjøre avgjørelsen min, sa Ronaldo ifølge spanske AS.

Ifølge avisa forsøkte Ronaldo å snike seg unna spørsmål fra pressen ved å forlate arenaen etter å ha spilt 45 minutter, men lyktes bare delvis. En stor gruppe journalister sto klare og ventet på ham allerede, og ville høre om framtida hans.

Og i stedet for å si som fotballspillere flest ville sagt, at han har kontrakt med Manchester United som varer til 2012, varslet altså Ronaldo nyheter i løpet av de nærmeste dagene.

United sier de heller vil sette Ronaldo på tribunen enn å selge ham til Real Madrid.

Men uttalelsen til Ronaldo kan tolkes dithen at han i det minste er i tenkeboksen om hva han vil. Eller at han har bestemt seg, men at det foregår forhandlinger på klubbnivå.

Det er selvsagt også en mulighet at en eller flere andre storklubber lurer i buskene mens forholdet mellom United og Real virker som det har surnet.

Men hvis Ronaldo først bestemmer seg for at han ønsker seg bort, spørs det om Manchester United egentlig ønsker til å tvinge ham til å bli.

VARSLER NYHETER: Sagaen om Cristiano Ronaldos framtid kan ta en brå vending i nær framtid. United-vingen varslet nyheter om to-tre dager etter å ha spilt én omgang for Portugal i går kveld. Foto: Francisco Leong, AFP/Scanpix
VARSLER NYHETER: Sagaen om Cristiano Ronaldos framtid kan ta en brå vending i nær framtid. United-vingen varslet nyheter om to-tre dager etter å ha spilt én omgang for Portugal i går kveld. Foto: Francisco Leong, AFP/Scanpix Vis mer

• Les alt om såpeoperaen Cristiano Ronaldo til Real Madrid i vårt arkiv.

- Røper klubbvalget mitt om to-tre dager