OL i Tokyo

Røper oppgjør på kammerset

Det forsmedelige tapet mot Tyskland utløste diskusjoner til langt på natt blant de norske spillerne. Søndag venter Frankrike i skjebnekamp.

NEDTUR: Torbjørn Bergerud, Sander Sagosen, Magnus Abelvik Rød og Kristian Bjørnsen møtte pressen dagen etter smellen mot Tyskland. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
NEDTUR: Torbjørn Bergerud, Sander Sagosen, Magnus Abelvik Rød og Kristian Bjørnsen møtte pressen dagen etter smellen mot Tyskland. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
ol-logo

OL Tokyo

2020

TOKYO (Dagbladet): En etter en satt de norske håndballgutta med hendene begravd i ansiktet, totalt knuste etter nederlaget seint fredag kveld i Tokyo.

Som betyr at Norge enten selv må ta poeng fra gruppevinner Frankrike, få hjelp av Tyskland i deres kamp mot Brasil, om tyskerne tar poeng er Norge videre til OL-kvartfinale uansett.

Om Brasil vinner blir det målforskjell internt mellom Norge, Tyskland og Brasil som avgjør hvem som ryker ut.

TAP: Norge tapte til slutt 28-23 mot Tyskland, og kan være avhengig av poeng mot Frankrike for å ta seg videre i OL. Video: Discovery+. Foto: Langsem. Vis mer

Lite søvn

- Det har ikke blitt så mye søvn som ønskelig. En kombinasjon av sein kamp og en dårlig prestasjon, forteller Kristian Bjørnsen til Dagbladet dagen derpå.

Det norske laget bor i to leiligheter. Åtte i den ene, sju i den andre, hvor to og to deler rom. Bjørnsen, Magnus Abelvik Rød og keeper Torbjørn Bergerud forteller alle at det ble diskusjoner til langt på natt.

- Vi gutta satt og snakka litt. Prøvde å få opp stemninga, for den var nede. Vi fikk en god prat, forklarer Bergerud.

- Det har vært noen lange timer. Vi møttes for å snakke om hva vi kan gjøre bedre, og bli ferdig med kampen. For vi vet vi må levere en god prestasjon for å slå Frankrike, sier Abelvik Rød.

Program

onsdag 21 juli
02:00
Softball, kvinner
Japan
 - 
Australia
05:00
Softball, kvinner
USA
 - 
Italia
08:00
Softball, kvinner
Canada
 - 
Mexico
09:30
Fotball, kvinner
Storbritannia
 - 
Chile
10:00
Fotball, kvinner
Kina
 - 
Brasil
10:30
Fotball, kvinner
Sverige
 - 
USA
12:30
Fotball, kvinner
Japan
 - 
Canada
13:00
Fotball, kvinner
Zambia
 - 
Nederland
13:30
Fotball, kvinner
Australia
 - 
New Zealand