Tarjei Bø

Røper «slu» plan: - Blir pinlig

Tarjei Bø og de norske skiskytterne har invitert med seg Sebastian Samuelsson på høydesamling. Det frykter svensken kan bli pinlig for ham selv.

SPØKEFUGL: Tarjei Bø har en kameratslig tone med en av sine argeste konkurrenter, Sebastian Samuelsson. Foto: Jure MAKOVEC / AFP
SPØKEFUGL: Tarjei Bø har en kameratslig tone med en av sine argeste konkurrenter, Sebastian Samuelsson. Foto: Jure MAKOVEC / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I flere sesonger har svenske Sebastian Samuelsson vært en av Norges ypperste konkurrenter på skiskytterarenaen. Svensken er kjent som en mesterskapsløper og under VM i Pokljuka rasket han med seg fire medaljer hjem til «Söta bror».

Og tonen med konkurrentene over grensen er god, til tross for flere stikk fra de norske skiskytterherrene i det siste. Etter å ha jublet for sølvet på VM-stafetten i vinter, fikk Samuelsson virkelig gjennomgå.

- Det er jo «silver-Sebbe». Han liker vel å feire sølv, sa Sturla Holm Lægreid til Expressen og fikk støtte fra Johannes Thingnes Bø i at svenskens feiringen var litt i overkant:

- Jeg så opp og lurte på om Sverige hadde tatt gull. Man skulle tro det sånn som de feiret, mente Thingnes Bø og la til:

- Jeg kunne aldri feiret sånn.

Slu plan

Samuelsson fikk kallenavnet «Silver-Sebbe» etter å ha tatt sølv i OL i Pyeongchang i 2018. Men svenskens medaljefangst de siste åra levner liten tvil om at han vil bli en real nøtt for nordmennene under vinterens OL i Beijing.

Derfor vil kanskje noen synes det er merkelig at nordmennene nå har invitert Samuelsson med seg på høydesamling i Italia i sommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer