Christian Eriksen

Røper Solskjær-prat

Etter å ha vært i samtaler med flere Manchester United-trenere, deriblant Ole Gunnar Solskjær, er Christian Eriksen endelig på plass på Old Trafford.

BEKREFTER SAMTALER: Christian Eriksen bekrefter at han har vært i samtaler med Ole Gunnar Solskjær om en United-overgang. Foto: John Sibley / Reuters / NTB
BEKREFTER SAMTALER: Christian Eriksen bekrefter at han har vært i samtaler med Ole Gunnar Solskjær om en United-overgang. Foto: John Sibley / Reuters / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I solskinnet på et fullstappet Ullevaal fikk Christian Eriksen sin debut for Manchester United lørdag. Det skjer drøyt to uker etter at dansken ble klar for storklubben.

30-åringen har vært linket til Manchester United i en rekke år. Ifølge han selv har overgangen ligget i kortene lenge.

- Selv da jeg var i Spurs pratet jeg med alle trenerne som har vært i United for å se an situasjonen, sier han til Manchester Evening News før han legger til:

- Men jeg var i Spurs da og kunne ikke helt se for meg selv i en annen engelsk klubb på det tidspunktet. Jeg dro heller ut av landet til Inter.

- Du snakket med van Gaal, Mourinho og Solskjær?

- Ja, svarer Eriksen og fortsetter:

- Det har vært snakket om lenge, men for meg var det ikke riktig timing. Jeg var i Spurs lenge og ville prøve noe nytt i utlandet. Derfor dro jeg til Inter, der jeg hadde en fantastisk tid.

Han røper at hjertestansen under EM i fjor gjorde at han revurderte karrieren.

- Så skjedde det noe den sommeren, og det endret karriereveien jeg hadde planlagt. Det å komme til Brentford, og så hit ett år seinere er ikke helt det jeg trodde ville skje for et år siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.