Erling Braut Haaland

Røper ukjent talent

Kalvin Phillips (26) hyller både Erling Braut Haaland (21) som fotballstjerne, men også som sangstjerne.

NYTT TALENT: Erling Braut Haaland fikk vise fram ukjente sangferdigheter. Foto: Manchester City
NYTT TALENT: Erling Braut Haaland fikk vise fram ukjente sangferdigheter. Foto: Manchester City Vis mer
Publisert

Det er knyttet mye spenning rundt Erling Braut Haaland før sesongstart i Premier League første helgen i august. Manchester City drar til London og London Stadium for å møte West Ham søndag 7. august i første seriekamp.

Før det skal jærbuen og City gjennom sesongoppkjøring i USA, og natt til torsdag spiller de sommerens første treningskamp mot Club América fra Mexico. Der debuterer trolig Haaland.

MØTTE FANSEN: Erling Braut Haaland møtte fansen i Manchester City for første gang. Video: Manchester City Vis mer

- En fantastisk fotballspiller

Nå hylles nordmannen av en annen nysignering. Kalvin Phillips, som kom fra Leeds for nesten 500 millioner kroner, forteller til Sky Sports at de har snakket en del om nettopp Leeds. Årsaken er at Haaland ble født i byen, før han flyttet til Norge med familien.

- Vi kom godt overens. Jeg har ikke møtt han før, men han er en fin fyr og selvfølgelig en fantastisk fotballspiller, forteller midtbanespilleren til kanalen.

- Tilstedeværelsen og selvtilliten han har, er hva alle store spisser trenger. Måten han trener på og hvor konkurransedyktig han er. Han har åpenbart fått et stort ansvar i City, og jeg tror han vil skinne den kommende sesongen.

HAALANDS NYE LAGKAMERAT: Kalvin Phillips (26) ble hentet fra Leeds. Foto: Manchester City
HAALANDS NYE LAGKAMERAT: Kalvin Phillips (26) ble hentet fra Leeds. Foto: Manchester City Vis mer

Måtte synge foran laget

Tradisjon tro, måtte alle Citys nye signeringer framføre en sang foran resten av troppen. Ifølge Phillips, framførte Haaland «Hero» av Enrique Iglesias.

- Haaland var bra, men min George Ezra vant, sier Phillips til Sky Sports.

- Erling hadde nok den beste opptredenen. Han fikk alle opp for å vifte med hendene. Han sang «Hero» av Enrique Iglesias. Han gikk «all inn», men han var også veldig, veldig god.

Manchester City skal spille to kamper i USA, før de skal tilbake til Storbritannia. Der møter de først Liverpool i Community Shield, før de serieåpner mot West Ham.

Natt til torsdag klokka 02:30 norsk tid møter City mexicanske Club América på NRG Stadium i Houston. Det er ventet at Haaland vil få sine første minutter i City-trøya da.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer