Norge - Spania, kl. 20.45 lørdag

Røper vill RBK-idé

Fotballandslagets fem trøndere leker med tanken om å avslutte karrieren i Rosenborg samtidig. - Vi har snakket om det løst, sier AZ Alkmaar-spiller Jonas Svensson.

GODT HUMØR: Jonas Svensson (til venstre) og Tore Reginiussen under pressetreffet før landskampene mot Spania og Romania i EM-kvaliken. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
GODT HUMØR: Jonas Svensson (til venstre) og Tore Reginiussen under pressetreffet før landskampene mot Spania og Romania i EM-kvaliken. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge - Spania, kl. 20.45 lørdag

STORO (Dagbladet): De stabilt gode resultatene uteblir og publikum svikter Lerkendal. Her er dagens sensasjonelle nyhet til alle Rosenborg-supportere:

- Hvis du ser for deg en perfekt karriere, vil det være naturlig å avslutte i Rosenborg. Vi trøndere på landslaget har snakket om det løst: Å avslutte karrieren samtidig i Rosenborg, forteller Jonas Svensson (26) til Dagbladet.

Høyrebacken spilte på Lerkendal fra 2009 til 2017. Med «vi trøndere på landslaget» mener han seg selv, Markus Henriksen (Hull), Fredrik Midtsjø (AZ Alkmaar), Ole Kristian Selnæs (Shenzhen) og Alexander Sørloth (Trabzonspor).

Alle er i troppen til EM-kvaliken mot Spania lørdag og Romania tirsdag.

Svensson understreker at alt foreløpig bare er et tankespinn blant eks-rosenborgerne og at vi snakker noen år fram i tid.

- Hvordan vil et sånt Rosenborg-lag se ut?

- Først og fremst gammelt. Men: Det er ikke sikkert at vi kommer tilbake samtidig, og om alle kommer tilbake. Det vet du ikke. Det er heller ikke sikkert at det er bruk for oss, eller at det er gunstig. Da trenger du i alle fall noen unggutter som kan dra ned snittalderen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer