Ropte på straffe - ble belønnet med utvisning

- Jeg er forbannet

FK Haugesund - Sandefjord 2-1 (1-1)

HAUGESUND (Dagbladet):
Etter en jevnspilt kamp på Haugesund Stadion var det ikke matchvinner Christian Gytkjær som kom i fokus, men bortelagets kaptein Roger Risholt. 

Etter å ha forært dansken scoring gikk nemlig kapteinen ned for telling inne i hjemmelagets sekstenmeter tre minutter før full tid.

Hele Sandefjord-benken syntes å være forberedt på at Haugesunds Martin Bjørnbak skulle få se det røde kortet.

Dommer Ola Hobber Nilsen ville det annerledes og viste Risholt hans andre gule kort for dagen. Det setter sinnet i kok hos Sandefjord-spilleren.

Forbannet

- Jeg skjønner absolutt ingenting. Det er utvilsomt straffespark. Hvorfor skulle jeg filme når jeg er alene igjennom med keeper, fortviler kapteinen.

- For meg er det ingen tvil om at dommeren har gjort en feil og jeg er både trist og forbannet.

Bohinen støtter sin kaptein
Trener Lars Bohinen er noe mer forsiktig i sin omtale av straffesituasjonen, men stiller seg likevel bak sin kaptein.

- Roger er ikke typen som filmer. Jeg er ikke like sikker på om det skulle ha vært blåst straffe men jeg mener at utvisningen er feil, sier den tidligere landslagsspilleren til Dagbladet.

- Ikke straffe
Haugesunds Martin Bjørnbak var den som felte Risholt men den tidligere Bodø Glimt-spilleren var ikke enig i at Sandefjord ble snytt for straffe. 

- Han faller altfor lett, nesten som en potetsekk. Jeg har sett at det har blitt dømt straffe i lignende situasjoner tidligere, men det var absolutt ikke straffe i mine øyne, avslutter bodøværingen.