Roque horror show for Flo

Inter- Siena 4-0. Roque Junior ble aldri god i Leeds. I går fikk Tore André Flo se hvorfor da brasilianeren hadde premiere på sitt Roque horror show i Siena.

Det er en myte at finfotballen dyrkes i Italia. Siena slår i hvert fall Flo-pasninger som om Drillo-oppfinnelsens renessanse skulle være fotball-offentlig vedtatt.

Med dette utgangspunktet var Serie A-debutanten Siena sjanseløse mot Inter på San Siro i går kveld. De måkte i vei - til Tore André Flo - som headet inn i et tomt bakrom. Og de gangene spisskollega Enrico Chiesa var der, så var han der fordi han var offside.

Med andre ord:

Inter overtok ballen hver eneste gang.

Flo revet ned

Sånn sett hadde Tore André Flo en håpløs jobb i Milano. Men likevel syntes han i landskapet. For Flo er blitt tøffere i løpet av tida i Italia. Og nå tar han igjen også.

Etter fem minutter på San Siro ble Tore André Flo revet ned inne i straffefeltet. I fem meter og nesten like mange sekunder ble han dratt i bakken. Men dommeren, som ikke hadde gitt Inter straffespark et par minutter i forveien, lot det være ved denne anledningen også.

Som om enda en kunne rette opp den forrige.

Roque horror

Recoba ga Inter 1-0 på en fantastisk soloprestasjon fra 18 meter. Resten var utforbakke for Siena. Og da lagets 19. kamp i den øverste ligaen tok kvelden, hadde Roque Junior - stopperen som aldri ble god i Leeds, og som debuterte for Siena i går - på ny sørget for Roque horror show i eget forsvar. Dermed scoret Adriano 2-0, Recoba 3-0 og Adriano 4-0 for Inter etter pause.

Buena notte!

TO MÅL: Inters brasilianer Adriano markerer sine to scoringer sammen med uruguyanske Recoba (t.h.), som også scoret to. Bak rusler Sienas meget uheldige debutant, Roque Junior.