<strong>SAMMEN I SORGEN:</strong> Bode Miller og kona Morgan, her sammen med parets sønn. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN I SORGEN: Bode Miller og kona Morgan, her sammen med parets sønn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rørende bilde. Slik hyller superstjerna den avdøde datteren

Den amerikanske alpinstjerna Bode Miller opplevde sitt livs mareritt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I sommer opplevde den amerikanske alpinstjerna Bode Miller (40) og kona Morgan Beck Miller (31) det utenkelige. De mister deres 19 måneder gamle datter Emmy døde i en drukningsulykke.

Emmy falt i et svømmebasseng under et besøk hos naboene, og livet sto ikke til å redde.

Rørende bilde

Det har gått et halvt år siden mannen med ett OL-gull og fire VM-titler fortalte om tragedien.

For tre dager siden la Miller ut et bilde på Instagram, hvor han hyller Emmy.

- Dette er den beste julegaven jeg fikk. Nå kan jeg ta med meg min lille datter på ski, skriver alpinstjerna på Instagram, mens han viser fram et skipar med bilde av den avdøde datteren på.

Bildet kom få dager etter at kona Morgan Beck Miller fortalte om hvor vondt det var å feire jul uten dattera der:

- God jul til vårt kjære barn, som nå er i himmelen. Vi savner deg så mye. 2018 har vært et år fullt av sorg og glede. Det siste halvåret har vi forsøkt å komme oss gjennom tapet av vår lille engel, noe som virker umulig, samtidig som vi har feiret fødselen av vår sønn. Normalt ville jeg ha gledet meg til en ny start i 2019, men det er ikke noe som heter en ny start når man har mistet sitt eget barn, skriver hun på Instagram.

DRUKNET: Den olympiske skiløperen Bode Miller og kona hans Morgan, mistet jentebarnet sitt Emmy i en drukningsulykke i juni i år. I et eksklusivt intervju med TODAYs Savannah Guthrie, åpner paret opp om ulykken. Video: AP via NTB Scanpix Vis mer

Vil gjøre en forandring

Bode Millers kone var på besøk hos naboen da hun innså at datteren var forsvunnet.

Hun løp ut, fant datteren i bassenget, og startet øyeblikkelig livredning.

Da ambulansepersonell ankom stedet, ble Emeline fraktet til det lokale sykehuset, men livet til den lille jenta sto ikke til å redde.

Redningsetaten forklarte at de ble oppringt etter at datteren var funnet livløs i svømmebassenget. Da ambulansepersonell kom til stedet skal barnet ha blitt fraktet til det lokale sykehuset, men legene skal altså ikke ha klart å redde livet til den lille jenta.

- Det er 37 dager siden jeg sist holdt veslejenta mi. Jeg ber til gud om at ingen andre foreldre føler denne smerten, skriver Morgan Beck Miller (31) på Instagram.

- Drukning er den vanligste dødsårsaken for barn i alderen 1-4. Vi snakker om vaksinering, bilseter, økologisk mat, skjermtid, etc. i lengden, men den største risikoen barna dine møter er en lydløs morder. Det tar sekunder. Vær så snill og hjelp oss med å spre bevissthet. Det er de første stegene for å forhindre denne typen tragedier.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer