Champions League

Rørende hyllest fra Ronaldos kjæreste

Georgina Rodríguez i tårer etter den magiske kvelden i Torino. Beskjeden til kjæresten Ronaldo: - Karma eksisterer.

  • Juventus - Atlético Madrid 3-0, 3-2 sammenlagt

Juventus er klar for kvartfinalen i Champions League etter 3-0 over Atlético Madrid i går kveld. Cristiano Ronaldo (34) sto for alle tre målene. Etterpå fanget TV-kameraene inn en gråtende kjæreste, Georgina Rodríguez, som var fra seg av lykke.

Men hun lot det ikke bli med dette: Seinere på kvelden la hun ut en rørende hyllest og beskjed til Ronaldo på Instagram. Hovedbudskapet: «Karma eksisterer.»

Rodríguez skriver:

«Denne 3-0-seieren kan ingen stjele fra deg. Du fortjener det, ikke bare på grunn av de tre målene i kveld. Du fortjener det for engasjementet ditt, for det du gjør i den klubben du er i. Du er en støtte for dine lagkamerater og trener. Karma eksisterer. Gud vet. Gud gir det til deg, fordi fotballens verden er din. Vi elsker deg. Cristianito, Mateo, Eva, Alana, Georgina.»

Kjærlig støtte

Instagram-posten der hun også skriver under med barnas navn, kan vanskelig tolkes som annet enn en kjærlig støtte etter det Ronaldo har vært gjennom det siste året. Karma kan sees på som en «utbetaling» for dine handlinger.

KJÆRLIG HYLLEST: Georgina Rodríguez la ut denne posten på Instagram etter Cristiano Ronaldos tre mål mot Atlético Madrid. Bildet viser Ronaldo som ung gutt.
KJÆRLIG HYLLEST: Georgina Rodríguez la ut denne posten på Instagram etter Cristiano Ronaldos tre mål mot Atlético Madrid. Bildet viser Ronaldo som ung gutt. Vis mer

Han er blitt beskyldt for voldtekt på et hotell i Las Vegas for ti år siden, noe han sterkt har benektet. Og han er dømt for skatteunndragelse. Flere har stilt spørsmål ved Ronaldos moral.

Dommen for skatteunndragelse falt i fjor sommer: To års betinget fengsel og 170 millioner kroner bot.

Flere overskrifter har vært negative. Enkelte har til og med antydet at karrieren er på hell. Han ble kritisert for prestasjonene i gruppespillet og i den første kampen mot Atlético Madrid.

Men da Juventus trengte Ronaldo som mest, sto han fram. Og det glødet av øynene hans. Torino-laget lå under med 0-2 fra bortemøtet på Wanda Metropolitano i Madrid. Nærmest alene snudde 34-åringen kampen foran 40.884 tilskuere i heksegryta på Allianz Stadium.

- Dette er mentaliteten du må ha i Champions League. Vi er tilbake på riktig spor, sier Ronaldo til Sky Sports Italia.

- Dette er grunnen til at Juventus kjøpte meg. For å hjelpe dem på magiske kvelder som dette. Atlético Madrid er et tøft lag å møte. Men vi var sterke vi også, og fortjente å gå videre. Det er for tidlig å snakke om finale. Vi må ta steg for steg.

Skrek ut lykke

Også Ronaldos sønn, Cristiano junior, skrek ut sin lykke da pappa fullførte sin hat trick i går kveld.

Juventus kan blant annet møte Ole Gunnar Solskjær og Manchester United i kvartfinalen.

- Cristiano er den beste spilleren i verden, sier den franske lagkameraten Blaise Matuidi.

- I fjor utgjorde han forskjellen for Real Madrid. Nå gjør han det for oss.

- Karma, svarer kjæresten Georgina. Kvartfinalene trekkes fredag klokka 12.00.

PS: I kveld møtes Barcelona og Lyon - og Bayern München og Liverpool.