SETT AV MILLIONER: Det rørende møtet mellom Cristiano Ronaldo og hans tidligere sjef Sir Alex Ferguson har gått «verden rundt». Video: Jan Åge Fjørtoft / Viasat Vis mer

Ronaldo-video: Møtte Ferguson

Rørende møte mellom Ronaldo og Alex Ferguson går «verden rundt». - Hei, sjef

Gamlesjefen fikk æren av å dele ut bestemannsprisen til sin tidligere elev. Men først møttes de i spillertunnelen.

(Dagbladet): Etter å ha senket Juventus i lørdagens Champions League-finale, gjorde Cristiano Ronaldo og hans Real Madrid seg klare til premieutdeling.

I spillertunnelen sto spillerne med et flust av tv-kameraer og journalister rundt seg, før Real Madrid skulle ut og ta i mot pokalen som viste at de nettopp hadde vunnet Champions League - nok en gang.

Men i den samme spillertunnelen sto flere andre også. En av dem var managerlegenden Sir Alex Ferguson, mannen som hentet portugiseren til Manchester United i 2003, og som denne kvelden skulle dele ut bestemannsprisen.

«Hei sjef, hvordan går det?»

De to har hatt en enorm respekt for hverandre siden Ronaldo ble hentet til den engelske storklubben, og det forholdet de to har til hverandre virker å være noe spesielt.

Det så man også tydelig i Jan Åge Fjørtoft sin video fra spillertunnelen.

Den tidligere landslagsspilleren med fortid i en rekke europeiske klubber, jobber til daglig for Viasat som kommentator, og møter Europas største stjerner uke etter uke. I går møtte han Ferguson like før Ronaldo gikk bort til gamlesjefen, og Fjørtoft dro opp mobilen for å dokumentere møtet.

I videoen, sett av over en million på Fjørtofts twitterprofil, ser man at Ronaldo lyser opp i det han ser Ferguson.

Sammen med sønnen går fotballstjerna bort til Ferguson, sier «hei sjef, hvordan går det?» og slår av en liten prat før han tusler inn i Real Madrid-garderoben.

- Det er varme følelser

Til Aftenposten forteller den tidligere fotballspilleren at det er et mye tettere bånd mellom folk i fotballbransjen enn det folk tror.

- Man ser ofte bare dette superstjerneimaget, og man tror det er et kynisk spill. Men det er også varme følelser mellom aktørene. Det er dessverre ikke så ofte det kommer fram i media, og det virker som om enkelte klubber ikke vil ha noe av det, sier Fjørtoft til Aftenposten.

Til avisa forklarer Fjørtoft at forholdet mellom de to superstjernene ikke ser ut til å ha forandret seg siden Ronaldo ble hentet til Manchester United av Sir Alex Ferguson.

- Ronaldo er fortsatt den gutten som bare var glad for å spille fotball. Samtidig begynner Sir Alex å bli en eldre mann, og han føler gleden av å ha vært en viktig del av utviklingen til Ronaldo.