Krisa i Rosenborg

Rørende scener på RBK-trening

Midt i det sportslige dramaet: Rørende scener på Rosenborg-treninga. - Jeg har ikke ord, sier 12 år gamle Christer Mandelid Dyngen.

STERKT MØTE: Christer Mandelid Dyngen gråt og gråt da han fikk møte det store idolet sitt, Pål André Helland. Her legger Rosenborg-spilleren armen rundt den unge supporteren. Foto: Tore Ulrik Bratland
STERKT MØTE: Christer Mandelid Dyngen gråt og gråt da han fikk møte det store idolet sitt, Pål André Helland. Her legger Rosenborg-spilleren armen rundt den unge supporteren. Foto: Tore Ulrik Bratland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Rosenborg - Mjøndalen, kl. 18.00

LERKENDAL (Dagbladet): Rosenborg gjorde lørdag unna den siste treninga før nøkkelkampen mot Mjøndalen i kveld. Med en elendig tabellplassering brenner det rundt klubben.

Men midt i håpløsheten oppsto det rørende scener under treninga på Lerkendal i går. Og det viser hva fotball handler om: Følelser.

Da Rosenborg-spillerne kom ut fra garderoben, sto en gutt og ventet spent. Han heter Christer Mandelid Dyngen (12). Ved sin side hadde han storesøster Andrine Mandelid Horstad (23).

- Da skal vi organisere et lagbilde, sa Rosenborg-legenden Gøran Sørloth og plasserte Christer i midten sammen med Pål André Helland. Da ble det for mye for unggutten. Han brast i gråt. Og tårene rant. Lenge.

- Helland er helten min. Det ble bare veldig sterkt, sier Christer til Dagbladet.

- Jeg ble rørt selv, forteller Rosenborg-stjerna. Men hvordan kom møtet i stand?

Kjørte 8,5 timer

Det hele startet i vinter da storesøster sendte en mail til klubben.

- Jeg forklarte hvor viktig fotballen er for Christer. Jeg fikk til svar at de ville være med og arrangere en drømmedag og et møte med Pål André Helland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer