- Rører dere Thiago Silva, betaler jeg 2,5 milliarder for Lionel Messi

PSG-president truer Barcelona-kollega.

 VINNERSKALLE:   Nasser Al-Khelaifi drømmer om å lage et av Europas aller best fotballag. Nå truer han med å kjøpe Lionel Messi fra Barcelona.  Foto: Robert Pratta / RETUTERS / NTB Scanpix
VINNERSKALLE: Nasser Al-Khelaifi drømmer om å lage et av Europas aller best fotballag. Nå truer han med å kjøpe Lionel Messi fra Barcelona. Foto: Robert Pratta / RETUTERS / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): PSGs president Nasser Al-Khelaifi er sjeldent redd for å si akkurat hva han mener. Etter at han tok over den franske hovedstatsklubben PSG har Al-Khelaifi hentet et kobbel med stjerner til Paris.
 
Den styrtrike sjeiken pleier å få det akkurat som han vil. Nå er Al-Khelaifi  ute og raslet med sablene, etter at han skal ha følt seg presset av Barcelona.

Den spanske seriemesteren har i lengre tid ønsker seg PSGs midtstopper Thiago Silva.  Det bekreftet Barcelona-president Sandro Rosell tidligere i år. Brasilianeren har en utkjøpsklausul i kontrakten, og Barcelona vurderer sterkt å lokke han til Spania.

-Han blir Det skal PSG-presidenten være lite glad for. Han har ingen planer om å miste Thiago Silva. Aftonbladet.se har sitert presidenten fra PSGs offisielle hjemmeside.

-Thigo Silva er vår spiller. Han har kontrakt i fire år til og kommer til å være her så lenge, bedyrer presidenten. Det har likevel ikke stoppet Barcelona fra å vurdere å legge inn et bud.

 INVITIASJON?:   Nasser al-Khelaifi danser med Zlatan  Ibrahimovic. Kanskje de øver på velkomstdansen til Lionel Messi? Foto: Jacques Brinon / AP / NTB scanpix.
INVITIASJON?: Nasser al-Khelaifi danser med Zlatan Ibrahimovic. Kanskje de øver på velkomstdansen til Lionel Messi? Foto: Jacques Brinon / AP / NTB scanpix. Vis mer

Det får sinnet Khelaifi til å koke. Nå truer han med å hente Barcelonas største stjerne om de rører yndlingen hans.

- Henter Messi - Hvis Barcelona rører Thiagos utkjøpsklausul kommer jeg til å gjøre det samme med Messi, sier han til den franske avisa ActuSports, gjengitt i Aftonbladet.

Den klausulen skal være på 2,5 milliarder. Om PSG byr så mye må Barcelona akseptere det svimlende store tilbudet. Budet er over tre ganger så stort som Real Madrid betalte for verdens dyreste fotballspiller, Cristiano Ronaldo.

Det spørs om Cristiano Ronaldo er spesielt begeistret for at Messi kanskje «stjeler» enda en rekord.

 HEI, RONALDO:  Messi har for vant å kapre rekorder fra Cristiano Ronaldo. Foto: Andreu Dalmau / EPA / NTB Scanpix
HEI, RONALDO: Messi har for vant å kapre rekorder fra Cristiano Ronaldo. Foto: Andreu Dalmau / EPA / NTB Scanpix Vis mer