Rørt Ola By dagen derpå

Ola By Rise får massiv støtte fra supporterne etter at han fikk sparken i RBK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): -  Kommer Rune Bratseth forbi nå, må jeg spy, sier Tove Leknes spontant, rett etter at hun og venninnen Katrine Gjerdalen har gitt Ola By Rise blomster og en klem. Begge to er en fast del av supporterklubben Kjernen, og de er oppgitt over at By Rise nå har fått sparken.

-  Vi hadde håp om at Ola skulle få vist hva han sto for, men nå er vi veldig skuffet, fastslår Leknes. Begge to er veldig bitre på RBK-ledelsen og den behandlingen Ola By Rise har fått. Men når nå først Ola har fått sparken, håper de at Trond Sollied kommer tilbake til Lerkendal.

-  Men det aller beste hadde vært om Ola hadde fått fortsette. Det er en tung dag i dag, konkluderer Tove Leknes og Katrine Gjerdalen.

Godt å få støtte

-  Når du får mye kjeft, er det selvsagt hyggelig å få ros og støtte, sier Ola By Rise lettere rørt etter blomsteroverrekkelsen.

-  Kjernen har gitt meg en voldsom støtte, også når det har buttet imot, forteller By Rise, som mener at RBK-supporterne faktisk har klart å tenke mer langsiktig enn visse andre i denne saken. By Rise trekker også fram sine to trenerkollegaer som uvurderlig støttespillere. Men han vil ikke være med på at det er Rune Bratseth som skal bli hengende med alt ansvaret for at han fikk sparken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer