Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rørt Solskjær tok farvel med storseier

- Ba gutta spille så godt at jeg ville endre mening.

PÅ VEI HJEM: En foreløpig siste medarbeidersamtale med Manchester United-manager Alex Ferguson i morgen, så er det Molde for alle pengene for Ole Gunnar Solskjær.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super
PÅ VEI HJEM: En foreløpig siste medarbeidersamtale med Manchester United-manager Alex Ferguson i morgen, så er det Molde for alle pengene for Ole Gunnar Solskjær.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær avsluttet trenerkarrieren i Manchester United med seier da reservelaget slo Newcastle 5-1 i kveld.

United-spillerne ga nordmannen en verdig avskjed: Ravel Morrison og Will Keane scoret to ganger hver, mens også Ryan Tunnicliffe kom på scoringslisten. Michael Richardson scoret Newcastles mål.

- Jeg ba dem spille så godt at jeg ville endre mening (om å slutte), sier Solskjær til united.no.

Nå setter 37-åringen kursen mot Molde.

- Det er ikke tvil om det er rart, men nå er verden en gang sånn at det er bestemt. Det var fint å få en siste kamp med guttene, og jeg sa i forkant at jeg ikke kom til å huske dem hvis de ikke spilte bra. Det var en god avslutning. Du blir veldig godt kjent med dem og får et veldig nært forhold. De takket meg, og det er veldig kjekt at de har trivdes med meg, sier Solskjær, som i morgen tar farvel med sin mentor Alex Ferguson.

- Det blir veldig rart, og det blir helt sikkert veldig spesielt å sette meg ned med sjefen i morgen, sier han.

Magnus Wolff Eikrem spilte hele kampen for United, melder klubbens nettsted.

Solskjær starter i sin nye jobb i Molde 10. januar. Mandag ble han hyllet på Old Trafford før eliteseriekampen mellom United og Arsenal.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!