Ski-VM 2021: Aleksandr Bolsjunov vekker oppsikt:

Rørt til tårer av Anna

Aleksandr Bolsjunovs første VM-gull betydde enormt mye for russeren. I målområdet skrek han ut følelsene sine og et møte med kjæresten førte til tårer for ellers så alvorlige Bolsjunov.

TÅREVÅTT: Det ble følsomt etter at Aleksandr Bolsjunov tok sitt første VM-gull. Foto: Sindre Lie/Dagbladet
TÅREVÅTT: Det ble følsomt etter at Aleksandr Bolsjunov tok sitt første VM-gull. Foto: Sindre Lie/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alt om VM

OBERSTDORF (Dagbladet): Han dro og dro. Kilometer etter kilometer. Akkurat slik vi har blitt vant til å se Aleksandr Bolsjunov prøve å utmanøvrere de norske herrene. Og gang på gang har en nordmann sneket seg forbi på slutten.

Men denne lørdagen var det annerledes. Bolsjunov fikk den nødvendige luka og sikret seg sitt første mesterskapsgull.

I målområdet etterpå var det tydelig mye følelser som gikk gjennom russerens kropp. Jubelbrølene ljomet mellom alpefjellene og kunne sikkert høres i München 170 kilometer unna stadion her i Oberstdorf.

- Det betydde ekstremt mye for meg. Jeg følte alt og ingenting. Det var masse følelser som gikk gjennom kroppen, sier Bolsjunov til Dagbladet om følelsen i målområdet.

På gråten

Noen meter unna sto kjæresten Anna Zherebyateva oppløst i tårer. Etter å ha fått ut det meste av adrenalinet kom Bolsjunov bort til kjæresten og fikk et sårt etterlengtet kyss.

- Jeg hadde ingen ord, bare følelser, så vi klemte og kysset hverandre før jeg måtte videre til blomsterseremonien, forteller Bolsjunov til Dagbladet.

Møtet ble rørende for de begge og steinansiktet til russeren brøt også opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer