PÅ BEDRINGENS VEI: Carl-Erik Torp har takket for støtteerklæringene han har fått via sin Twitter-konto mandag ettermiddag.Foto: Tor Yttri / Scanpix
PÅ BEDRINGENS VEI: Carl-Erik Torp har takket for støtteerklæringene han har fått via sin Twitter-konto mandag ettermiddag.Foto: Tor Yttri / ScanpixVis mer

Rørt Torp takker for støtten

Sendte Twitter-melding fra sykehuset i kveld.

(Dagbladet): Støtteerklæringene har strømmet inn til Carl-Erik Torp, via Branns egne hjemmesiderBataljonens forum og på Facebook, siden Brann-spilleren ble rammet av hjertestans på banen i kampen mot Sogndal i går kveld.

Nå befinner 27-åringen seg på Haukeland sykehus hvor man har forsøkt å finne ut hva som førte til hjertestansen, og gjennomført et bredt utvalg tester. Han er fortsatt inne til observasjon, og i den siste oppdateringen fra sykehuset, heter det at pasienten er våken og stabil.

Mandag kveld følte han seg også opplagt nok til å sende ut en melding via sin Twitter-konto der han uttrykker sin takknemlighet for all sympatien han har fått det siste døgnet.

«Tusen takk for all støtte og ønsker om god bedring. Jeg har fått og får fantastisk god hjelp og er rørt av alle som bryr seg. Igjen takk!!», skriver Torp.

Skjermbilde: Twitter
Skjermbilde: Twitter Vis mer