Rune Soltvedt gir seg i Brann:

- Rørt

Rune Soltvedt gir seg i Brann etter 15 år i klubben.

SLUTTER: Rune Soltvedt slutter i Brann den 1. mars. Foto: NTB
SLUTTER: Rune Soltvedt slutter i Brann den 1. mars. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bergensklubben meldte mandag morgen at Rune Soltvedt slutter som sportssjef i i klubben fra 1. mars. Brann skriver at det ikke var noe dramatikk knyttet til Soltvedts avgang

«Brann ønsker å takke Rune for en formidabel innsats for klubben gjennom 15 år, de siste seks år som sportssjef, og for hans integritet og lojalitet.»

Soltvedt understreket dette var hans avgjørelse på pressekonferansen i dag.

- Sånn som situasjonen ble nå så ønsket jeg å gå av. Det har vært en tøff jobb i mange år og det er faktisk ingen dramatikk i det.

Rune Soltvedt har vært i Brann siden 2005 og fungert som sportssjef siden 2014. Soltvet tok over klubben det samme året som Brann rykket ned til OBOS-ligaen. Han var med å hjelpe klubben da de rykket opp igjen på første forsøk og leverte sterkt i Eliteserien sesongen etter.

TV2s fotballekspert Jesper Mathisen mener at Soldtvedt fortjener skryt for opprykket, men at prestasjonene den seinere tiden har vært for dårlige.

- Soltvedt gjorde en solid jobb da han hentet inn LAN og stabiliserte Brann i toppen av Eliteserien, men så har det stoppet opp. Brann har vært alt annet enn gode på spillerlogistikk de siste sesongene, og med riktig mann inn som erstatter vil dette styrke Brann på kort og lang sikt, skriver Mathisen på Twitter i etterkant av Soltvedts avgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer