Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosenborg avlyser treningsleir

Avlyser Marbella-reisen på grunn av utbruddet av coronaviruset. Molde følger situasjonen tett før de etter planen reiser ned tirsdag.

AVLYSER: Eirik Horneland , Pål André Helland og resten av Rosenborg blir hjemme i Trondheim i stedet for å reise til Marbella. Foto: AP Photo/Peter Dejong
AVLYSER: Eirik Horneland , Pål André Helland og resten av Rosenborg blir hjemme i Trondheim i stedet for å reise til Marbella. Foto: AP Photo/Peter Dejong Vis mer

Det melder klubben på sine nettsider.

Rosenborg skulle egentlig til spanske Marbella, der det var planlagt en treningsleir før sesongstart. Denne avlyses nå på grunn av utbruddet av coronaviruset.

Avgjørelsen er tatt etter en helhetsvurdering, skriver klubben på sitt nettsted.

- Situasjonen rundt viruset er for oss veldig uklar. Derfor ønsker vi å trene i kjente omgivelser på Lerkendal. Dette er en helhetsvurdering ut i fra nåsituasjonen, sier RBK-trener Eirik Horneland.

Sesongoppkjøringen vil derfor fortsette i Trondheim. Flere andre klubber har planlagt reise til Marbella i disse dager.

Ole Erik Stavrum, daglig leder i Molde Fotballklubb, innrømmer overfor Dagbladet at dette også kan bli tilfelle for dem.

De har planlagt å reise ned tirsdag morgen.

- Det er en situasjon vi følger fortløpende, og vil gjøre det fram til mandag formiddag. Vi kommer heller ikke til å ta noen risiko i den forbindelse, og jeg er helt åpen på at en avlysning også kan skje med oss. Det er en situasjon vi bare må følge, sier Stavrum til Dagbladet.

Han sier at alternativet da blir å forberede seg i ro og mak i kjente omgivelser i Molde.

Vibeke Johannesen, daglig leder i Brann, sier:

- Vi gjør fortløpende vurderinger sammen med medisinsk team, Norsk Toppfotball og Folkehelseinstituttet.

Brann har planlagt avreise onsdag.

Hele Norges coronakart