Rosenborg best i andreomgang

Rosenborg - Brügge 2-0 (0-0). Brügge skapte sjanser i førsteomgang, og Rosenborg kan takke keeper Jamtfall for at det ble med sjansene. Etter pause kom derimot trønderne tilbake og fikk raskt uttelling. Bent Skammelsrud ble kveldens helt på Lerkendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Rosenborg har blitt et storlag i europeisk sammenheng, men belgiske Brügge er heller ingen liten klubb. Det bevisste de i kveldens førsteomgang på Lerkendal, da laget i perioder rundspilte trønderne. Serien har ikke riktig startet i Belgia, men det forhindrer ikke at gjestene startet bra.

Men som så ofte før benyttet trønderne pausen bedre. De kom tilbake etter pause med ny giv, og tok belgierne på sengen de første 15-20 minuttene.

Marerittet Bent Skammelsrud

Hele kampen hadde Brügge dekning på Bent Skammelsrud, som aldri ble ufarlig. Da Rosenborg fikk sitt første mål i andreomgang var det Skammelsrud som slo igjennom. Han ga aldri opp, og kom stadig oftere løs inn i feltet.

6 minutter inn i andreomgang slo han en ball inn til Runar Berg. Det var trøndernes første store mulighet: men det kom flere. Litt senere satte Sigurd Rushfelt inn sitt sjette mesterligamål etter nok et langt innspill fra Skammelsrud.

Belgiernes mareritt Bent Skammelsrud fortsatte i samme stil. 10 minutter før slutt punkterte han matchen med å score selv fra lang avstand, etter en retur fra corner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer