NORGES MEST POPULÆRE: Rosenborg BK vant sin klasse i Klubben i mitt hjerte, og er den klubben som samlet inn flest stemmer av samtlige i kampanjen. 
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
NORGES MEST POPULÆRE: Rosenborg BK vant sin klasse i Klubben i mitt hjerte, og er den klubben som samlet inn flest stemmer av samtlige i kampanjen. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

- Rosenborg bør alltid vinne

Trønderne er Norges mest populære klubb.

(Dagbladet): Rosenborg BK er Norges mest populære idrettslag,  ifølge Dagbladets kampanje Klubben i mitt hjerte.

- Det er sånn det skal være. Rosenborg bør alltid vinne, uansett konkurranse. Rosenborg er en stor klubb, og jeg er ikke overrasket over at vi er Norges mest populære, sier RBK-kaptein Mikael Dorsin til Dagbladet.

Trønderne er vinner av klassen for spesialidrettslag med mer enn 500 medlemmer, og sanket flest stemmer av alle lagene i kåringen.

Stolt
Brann vant kåringen i fjor - etter at RBK hadde tre seire på rad. Nå er trønderne tilbake på topp, og Dorsin takker supporterne.

- Vi har Norges beste supportere og tilskuertallene viser også at Rosenborg er populære. Det er noe spesielt med denne klubben, og alle som jobber og spiller her er stolte av å få være en del av det. Supporterne støtter klubben i tykt og tynt, og det er noe jeg og alle spillerne setter pris på, sier Dorsin.

Rosenborg skuffet med en tredjeplass i Tippeligaen denne sesongen, og den svenske backen mener Klubben i mitt hjerte-seieren er et lite plaster på såret.

Motivasjon
- Jeg er en person som alltid vil vinne, og alle seire varmer. Å bli kåret til Norges mest populære klubb er helt fantastisk, og det gir motivasjon til å bli enda bedre sportslig, sier Dorsin.

Rosenborg vant årets kåring foran Brann, Vålerenga og Molde på plassene bak.

De andre klassevinnerne er Andenes IL, Sarpsborg 08, Forus og Gausel IL, TØH Sportsklubb og TØH Bedriftsidrettslag.