Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosenborg dro på «Harrytur»

Slagplanen for 2005 spikres i Sverige.

Spillere og støtteapparat dro til Storvallen Fjällcenter i Sverige. Der skal de slappe av i hytte- og hotellkomplekset like over grensen ved Storlien, rundt halvannen times kjøring fra Trondheim. Rekreasjonsstedet ligger i Åre kommune.

Rosenborgspillerne kan utfolde seg på ski eller delta i en rekke ute- eller inneaktiviteter: Snøscooterkjøring, hundespann, paintball og klatring, badstue, svømmebasseng, boblebad og solarium er også en del av tilbudet.

- Vi gleder oss til å slappe av og finne nye krefter før sesongavslutningen, men det er neste sesong som skal stå mest i fokus, sa assistenttrener Rune Skarsfjord til NTB.

- Selvransakelse og kos er to sentrale stikkord med turen og det vil bli en del aktiviteter. Vi legger opp til to konstruktive dager og drar tilbake til Trondheim fredag. Det er kommet inn mange nye spillere i troppen de siste månedene. Nå skal vi kitte gjengen litt sammen igjen og se framover, fortsatte Skarsfjord.

Mental jobbing

Sesongen har vært lang, og ennå er den ikke over. Neste torsdag venter danske Esbjerg i Royal League. Deretter går turen til London og tirsdagens mesterligaavslutning mot Arsenal på Highbury.

- Vi skal jobbe med det mentale de neste dagene. De fleste spillerne er slitne etter mange tøffe utfordringer i høst og trenger litt avkobling. Vi ønsker likevel å avslutte mesterligaen skikkelig og få et godt resultat i den nordiske turneringen, slo Skarsfjord fast. RBK har ingen ting å tape mot Arsenal.

- Bedre utgangspunkt kan vi ikke få. Ingen ting ville smakt bedre enn å kunne ta med seg et godt Arsenal-resultat inn i neste sesong. Det blir selvsagt tøft, men ingen ting er umulig, påminnet RBK-trener Per Joar Hansen.

Rosenborg reiser til Danmark onsdag og møter Esbjerg torsdag. Seier er nok nødvendig for å gå videre til mellomspillet i Royal League. Fredag reiser de videre til London.

Burde vunnet

- Det er en fin stemning i spillergruppen selv om de fleste synes vi hadde fortjent seieren mot Panathinaikos. Men vi er selvsagt glade for det ene poenget og at vi fikk vist oss fra en ok side i annen omgang, sa Skarsfjord.

Per Joar Hansen fikk ansvaret i fanget for en snau måned siden, og den tidligere GIF Sundsvall-treneren er opptatt av at utgangspunktet foran neste sesong tross alt er positivt:

- Mange spillere i årets tropp har mer å gå på, og det er jo faktisk et bra utgangspunkt. Det har gått litt opp og ned i mesterligaen, og vi har så langt ikke vært gode nok til å ta tre poeng, innrømmet hovedtreneren.

Martin Andresen og Alexander Ødegaard er aktuelle for RBK, men intet er avklart. Tromsøs Mika Koppinen er allerede klar, mens Mikael Dorsin, Daniel Braaten, Thorstein Helstad og Robbie Russell er i ferd med å finne seg til rette i Trondheim. Så kommer Ørjan Berg, Vidar Riseth og Christer Basma tilbake etter operasjoner.

- Vi bør komme styrket til neste sesong. Så får vi se om det er godt nok, sa Per Joar Hansen.

(NTB)

GÅRSDAGENS HELT: Thorstein Helstad reddet uavgjort for RBK med to mål i går. I dag dro spillere og støtteapparat til Sverige.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media