NYTT STIKK:  Dag-Eilev Fagermo snakker, som vanlig, rett fra levra og mener at Rosenborg er sjanseløse på Tippeliga-gull. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
NYTT STIKK: Dag-Eilev Fagermo snakker, som vanlig, rett fra levra og mener at Rosenborg er sjanseløse på Tippeliga-gull. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

- Rosenborg er ikke gode nok til å vinne Tippeligaen

Nytt sleivspark fra Fagermo.

(Dagbladet): Odds trener Dag-Eilev Fagermo har gjort det for en vane å sende stikk til rivalen i Molde.  Den verbale boksekampen har foregått i lang tid.

I dag var det Rosenborg som fikk smake på Fagermos utspill.

I et intervju med TV 2 blir Fagermo spurt hvem han tror vinner serien - og etter svaret faller på Molde blir han spurt om Rosenborgs gullsjanser:

- De er ikke gode nok. Rosenborg er et kontringslag - de har ballen lite og det holder ikke hvis du skal ta seriegull, sier Odd-treneren til TV 2, og konstaterer at han nok kommer til å hisse på seg mange nå.

Odd møter nettopp Rosenborg på søndag.  Det er fortsatt tidlig i sesongen - men det blir likevel en nøkkelkamp. De to lagene kommer til å kjempe i toppen i høst.

Fagermo mener det er på tide at Odd vinner mot trønderne:

- Jeg har ikke slått Rosenborg så lenge jeg har trent Odd. Men jeg har gjort det som Godset-trener, og selv om det er hundre år siden så er det på tide å gjøre det igjen. Vi er gode nok til det nå, sier han til TV 2.