Rosenborg fikk sin revansje — uten å imponere

Rosenborg imponerte ikke, men Mikael Lustig og Steffen Iversens mål var nok til å senke nedrykkstruede Bodø/Glimt på Lerkendal.

ÅPNET BALLET: Mikael Lustig stanget Rosenborg i føringen mot Bodø/Glimt og skal ha sin del av æren for at trønderne gjorde jobben i gullstriden før Molde skal i aksjon på mandag.Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
ÅPNET BALLET: Mikael Lustig stanget Rosenborg i føringen mot Bodø/Glimt og skal ha sin del av æren for at trønderne gjorde jobben i gullstriden før Molde skal i aksjon på mandag.Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet.no): Rosenborg - Bodø/Glimt 2-0.Da Bodø/Glimt gjestet Lerkendal i den siste serierunden i fjorårsesongen, kontret de trønderne i senk og vant 3-1 etter tre mål av daværende glimt-spiller Trond Olsen. Gultrøyene, som har slitt så langt denne sesongen, greide ikke å gjenta den bedriften, og måtte se seg slått av et revansjesugent Rosenborg. For etter en skuffende første omgang tok trønderne seg kraftig sammen og scoret to ganger etter sidebytte, og reiste seg dermed etter det forsmedelige 0-5 tapet for Molde i cupen sist helg. Etter 20 seriekamper er de fortsatt ubeseiret i Tippeligaen.- Det var ingen enkel kamp, men det åpner seg opp når vi scorer det første målet. Vi måtte jobbe hardt for å komme til mulighetene, og får betalt for det i andre omgang, sa RBK-trener Erik Hamrén til Dagbladet etter kampslutt.

- Jeg er fornøyd med disiplinen og tålmodigheten til spillerne. Men vi må bli mer effektive.Rosenborg tok kommandoen fra første spark på ballen og var dominerende innledningsvis. Hjemmelagets to svenske sidebacker, Dorsin og Lustig, kom begge til farlige innlegg på hver sin kant og Rade Prica viste ved flere anledninger at han er en trussel i luftrommet. Men svenskens tiende seriemål uteble.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer