Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eliteserien:

Rosenborg gikk på sitt første poengtap i årets eliteserie

Aalesund klarte å holde serielederen i sjakk.

POENGTAP: Serieleder Rosenborg klarte ikke få ballen i mål, men sørget heldigvis for at gjestene fra Ålesund heller ikke klarte det. Dermed gikk de på sitt første poengtap for sesongen. Her er noen av høydepunktene fra kampen i Eliteseriens femte runde. Video: Fotball Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rosenborg - Aalesund 0-0

(Dagbladet): Etter fire strake seiere i elitserien, røk Rosenborg på sitt første poengtap søndag.

Rosenborg klarte ikke å dominere slik de har gjort i de fire tidligere kampene i årets liga. Aalesund hadde nemlig et fint tak på trønderne.

Og Aalesund var nære ved å sjokkere fjorårets «the double»-vinner. Fredrik Carlsen spilte en lekker pasning i bakrommet bak Rosenborg-forsvarerne, og en våken Mustafa Abdellaoue var bare en dårlig touch unna å runde keeper Andre Hansen.

Mens Rosenborg hadde et fint tak på Aalesund innledningsvis, klarte Aalesund å ta seg bedre og bedre inn i kampen.

Men det var likevel Rosenborg som hadde den første store sjansen til å ta ledelsen. Milan Jevtovic fikk skyte helt upresset utenfor 16-meteren, men Aalesund-keeper Andreas Lie var våken og reddet.

Aalesund hadde et godt tak på trønderne, og det måtte et bytte til før vi så ballen i mål. Dog ikke til godkjent scoring.

Innbytter Mushaga Bakenga ble nemlig nydelig spilt gjennom av Fredrik Midtsjø, og satte ballen lekende lett i mål. Men Bakenga var i offside idet ballen ble spilt.

Aalesund hadde også en kjempemulighet helt på tampen, men oppgjøret endte 0-0.

Litt dramatikk ble det likevel. To minutter på overtid ble Midtsjø veldig irritert da Emil Solnørdal holdt i ham i en takling. Det ble på grensen til håndgemeng på banen som involverte flere spillere, men dommer Trond Ivar Døvle klarte å roe gemyttene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!