PÅ VEI UT: Vadim Demidov forstår at han RBK ønsker å selge ham i sommer. Her feirer stopperen med Kjell Rune Sellin(t.h). Foto: Gorm Kallestad / Scanpix .
PÅ VEI UT: Vadim Demidov forstår at han RBK ønsker å selge ham i sommer. Her feirer stopperen med Kjell Rune Sellin(t.h). Foto: Gorm Kallestad / Scanpix .Vis mer

Rosenborg gir opp Demidov

Stopperen vil utenlands.

||| (Dagbladet): Vadim Demidov (23) har sagt nei til enda et kontraktsforslag fra Rosenborg.

Nå innrømmer RBK-leder Erik Hoftun at midtstopperen etter all sannsynlighet forsvinner fra klubben. Han er bosman-spiller ved sesongslutt.

- Det går mot at Vadim Demidov ikke er Rosenborg-spiller neste år, sier Hoftun til Adresseavisen.

Kan ordne seg
Demidov forteller at kontraktsforslaget han har sagt nei til ble omtalt som det aller siste fra trønderne. Dermed går det mot salg.

- Vi har ikke kontakt, og jeg skjønner Rosenborg godt hvis de vil selge meg til sommeren for å få igjen noen penger. Men jeg avviser ikke at det kan ordne seg. Alt kan skje. Men slik det ser ut nå er det rett av Hoftun å si at jeg neppe er RBK-spiller neste år, sier Demidov til avisa.

Demidov ser for seg at karrieren kan fortsettes i utlandet.

- Det er kun RBK som gjelder i Norge. Det er de som har gjort meg til den spilleren jeg er blitt, sier den tidligere Hønefoss-spilleren.

I vinter var Demidov én av fire RBK-spillere klubben inne i sitt siste kontraktsår. Nå er Rune Jarstein Almenning i Viking, Marke Sapara spiller i Tyrkia, mens Demidov og Steffen Iversen fortsatt spiller på Lerkendal.

RBK har tidligere bekreftet at de helst selger spillere som nærmer seg slutten på kontrakten, det gjelder også Iversen.

- Vi er avhengig av å få inn penger for spillere som presterer for oss, sa Hoftun i fjor.