Rosenborg gir opp Nilsson

I det minste foreløpig.

(Dagbladet.no): I går ble det kjent at TSG 1899 Hoffenheim i 2. Bundesliga gir Rosenborg konkurranse om Odds Per Nilsson. Nilssons eget ønske om å dra til utlandet, samt den tyske klubbens økonomiske muskler, gjør at svensken fort kan være tapt for RBK.

– Ut ifra de signalene vi har fått er han vel borte for oss, sier feriefungerende sportsdirektør i Rosenborg, Bjørn Rime, til Adresseavisen.

Hoffenheim har sterke økonomiske midler gjennom Dietmar Hopp som har tjent store penger i databransjen. Hopp overtok klubben mens de lå i 8. divisjon, og satser nå mot opprykk til Bundesliga.

– Vi har forsøkt å bli enige, men det er små muligheter for det nå. Vi har gitt en pris vi mener er riktig i forhold til kvalitet, men tydeligvis er det andre som kan matche det tilbudet, forklarer Rime.

Ifølge Adresseavisen skal Rosenborg ha kommet med et bud på i overkant av ti millioner kroner.

Dersom Nilsson forsvinner til Tyskland, blir han den tredje stopperen på kort tid som velger bort Rosenborg. Tidligere har både Mikael Antonsson og Karl Svensson sagt nei. Rosenborg har imidlertid ikke helt gitt opp Odd-stopperen.

– Vi kommer nok tilbake til Nilsson hvis ikke det som nå jobbes med kommer i boks. Men ellers er det stillstand, sier han.

ETTERTRAKTET: Overgangssagaen om Per Nilsson fortsetter. Nå kan tysk 2.bundesliga bli neste stopp for Odd-stopperen. Foto: BIRTE ULVESETH/SCANPIX
ETTERTRAKTET: Overgangssagaen om Per Nilsson fortsetter. Nå kan tysk 2.bundesliga bli neste stopp for Odd-stopperen. Foto: BIRTE ULVESETH/SCANPIX Vis mer