Rosenborg gjør seg klar til å handle

Kåre Ingebrigtsen har fått klarsignal.

Molde - Rosenborg 3-1

MOLDE (Dagbladet): Forrige uke fikk Per Joar Hansen sparken som Rosenborg-trener. Inn kom Kåre Ingebrigtsen, som foreløpig skal lede laget ut sesongen.

Søndag tapte trønderne 3-1 i Molde og kan trolig glemme seriegull i årets Tippeliga.

Ser etter spillere Spillere som Nicki Bille Nielsen og John Chibuike har denne sommeren forlatt Lerkendal. Trolig forsvinner også VM-helten Cristian Gamboa.

Nå skal den nye RBK-treneren ut å se etter forsterkninger.

- Vi skal bruke mandag og tirsdag å se på det - se hva muligheter som er. Men vi skal puste rolig, å se om det er noen som kan komme inn å gjøre det bra i det laget her, sier Ingebrigtsen.

Tidligere i uka gikk styreleder i Rosenborg Ivar Koteng ut å sa at det er tilgjengelig midler til kjøp, ifølge Adressa.

Gullet røk Ingebrigtsen fikk ikke drømmedebuten som Rosenborg-sjef i eliteserien. Tross 3-1-tapet mot Molde, gjorde laget en god figur mot rivalen.

- Vi er veldig gode i første omgang og skaper store sjanser, men når du kommer hit må du sette dem, sier han til Dagbladet.

- Var det seriegullet som røk?

VIL FORSTERKE: Molde banket Rosenborg i eliteseriekampen på Aker Stadion søndag. Kåre Ingebrigtsen satte Morten Gamst Pedersen på benken i sin første Tippeliga-kamp. Nå vil den nye RBK-sjefen handle spillere.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
VIL FORSTERKE: Molde banket Rosenborg i eliteseriekampen på Aker Stadion søndag. Kåre Ingebrigtsen satte Morten Gamst Pedersen på benken i sin første Tippeliga-kamp. Nå vil den nye RBK-sjefen handle spillere. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

- Ja. Vi skal forsøke å vinne resten av kampene våres, så får vi håpe Molde går på en smell. Denne kampen kunne vi bikket i vårt favør. Nå er det tolv poeng, og da skal ikke vi ha fokus på gull, men på hver kamp for å se hvor nære vi kan komme, forteller den nye Rosenborg-treneren.

- Surt Mattias Mostrøm, Daniel Chima Chukwu og Harmeet Singh scoret Molde sine mål.

Morten Gamst Pedersen kom inn fra benken og sørget for et trøstemål til Rosenborg, da han fikk fulltreff på frispark fra langt hold.

Rosenborg-spilleren mener trenerskiftet har gitt ny giv.

- Det er surt å tape, fordi vi hadde mange sjanser, og burde scoret både en, to og kanskje tre. Trenerskifte har gitt energi. Vi så en åpen kamp i dag, som vi tar med oss positive opplevelser fra, sier Pedersen til Dagbladet.