- Rosenborg gjorde det vanskelig for oss

Nå håper Beckham på finale mot Manchester United.

TRONDHEIM (Dagbladet.no): Som for resten av Real Madrid-spillerne, ble andreomgangen mot Rosenborg en defensiv kamp. Men det spanske storlaget holdt unna for trønderne og sikret seg avansement til åttendelsfinalene i Champions League.

Sjøl om Beckham ikke var helt sikker.

- Jeg er ikke helt sikker på om vi er videre, men vi er nesten der og dette var en viktig seier for oss. Det var en vanskelig kamp for oss, for vi måtte vinne. Vi møtte et godt lag og spilte på en vanskelig bane. Vi spilte bra i førsteomgang, sier Beckham.

- Rosenborg gjorde en god jobb og gjorde det vanskelig for oss, sier verdens største fotballikon etter seieren på Lerkendal.

Transportetapper

Men Real er videre. Rosenborg er nærmeste utfordrer, seks poeng bak. Med to norske seirer og to spanske tap, vil begge lagene ha ni poeng. Real går uansett foran på resultat i innbyrdes oppgjør.

Dermed blir hjemmekampen mot Lyon (som også er videre) og Olympiakos transportetapper for Real.

- Men vi vil vinne alle kampene våre, sier Beckham, som nå mener de er i ferd med å få et potensielt vinnerlag i Madrid.

OMSVERMET: David Beckham var meget fornøyd da han møtte Dagbladet.no og resten av den norske pressen på Lerkendal. Alle foto: Scanpix
OMSVERMET: David Beckham var meget fornøyd da han møtte Dagbladet.no og resten av den norske pressen på Lerkendal. Alle foto: Scanpix Vis mer

- Vi måtte bytte en del spillere, men laget spilt bra defensivt. Da jeg vant Champions League med Manchester United i 1999, hadde vi en brei stall. Nå har vi mange ute med skader, men likevel vinner vi. Det lover godt, mener Beckham.

Lang hjemreise

Han tror likevel det er mange lag som kan vinne det gjeveste trofeet i Europa.

- Du har gode spanske lag, italienske lag, flere i England som Arsenal, Chelsea og Manchester United. Jeg kunne godt tenkt meg å møte United i finalen, det hadde blitt en spesiell opplevelse, sier Beckham.

Nå venter en lang flytur tilbake til Madrid.

- Vi har hatt det fint i Trondheim, og nå er det en lang reise hjem. Heldigvis vant vi i kveld, da føles det ikke så langt, sier David Beckham.

UT PÅ SLUTTEN: Becks har slitt med ryggtrøbbel, men holdt 89 min. mot Rosenborg.
MØTTE ET GODT LAG: England-kapteinen skryter av RBK.