SEMFINALENE I CUPEN

Rosenborg heldig med hjemmebane - slik spilles cupsemifinalene

Semifinalene i cupen spilles 26. og 27. oktober.

FAVORITTER: Bare syltynn teori kan ta fra Rosenborg seriegullet. Trønderne er også favoritter til å ta seg til cupfinalen på Ullevaal 20. november. Her jubler Kåre Ingebrigtsens gutter etter serieseieren mot Stabæk nylig. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
FAVORITTER: Bare syltynn teori kan ta fra Rosenborg seriegullet. Trønderne er også favoritter til å ta seg til cupfinalen på Ullevaal 20. november. Her jubler Kåre Ingebrigtsens gutter etter serieseieren mot Stabæk nylig. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I kveld ble semifinalene i cupen for menn trukket direkte på Kveldsnytt på NRK. De to kampene spilles slik:

  • Rosenborg - Bodø/Glimt på Lerkendal.
  • Strømsgodset - Kongsvinger på Marienlyst.

Trønderfavoritter

Rosenborg vant «the double» for første gang på 12 år i fjor, og trønderne har gode muligheter til å klare det samme i år.

Det er kun syltynn teori som kan ta fra dem et overlegent seriegull, og de er selvsagt også klart sterkest på papiret av de fire lagene som har spilt seg til semifinale.

Men cup er cup, selvsagt...

To måneder til finalen

De fire lagene spilte seg til semifinalen onsdag og torsdag denne uka. I går kveld slo Rosenborg ut Tromsø på straffesparkkonkurranse, mens Bodø/Glimt valset over Sarpsborg 08 og vant 4-0 på Aspmyra.

I kveld slo Kongsvinger obosligarival Sandefjord 2-1 hjemme, mens Strømsgodset hadde få problemer med å slå et tamt Vålerenga 2-0 i Drammen.

  • Semifinalene spilles 26. og 27. oktober, mens cupfinalen spilles på Ullevaal stadion 20. november.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer