Rosenborg-Helland har fått konstatert brudd i handa etter basketaket med Berisha

Tvinges til å melde landslagsforfall.

HER SKJER DET: Pål André Helland og Veton Berisha havnet i et realt basketak i går. Det så ut til at Helland slo til Berisha, før han ble kastet i bakken og landet forkjært slik at han pådro seg et brudd i handa. Skjermdump med tillatelse fra TV 2.
HER SKJER DET: Pål André Helland og Veton Berisha havnet i et realt basketak i går. Det så ut til at Helland slo til Berisha, før han ble kastet i bakken og landet forkjært slik at han pådro seg et brudd i handa. Skjermdump med tillatelse fra TV 2. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var noen minutter før pause i treningskampen mellom Viking og Rosenborg i går at tilskuerne i Stavanger ble vitner til et smått absurd opptrinn regissert av Pål André Helland og Veton Berisha.

De to havnet i en skikkelig bryteduell etter at Berisha forsøkte å ta ballen fra Rosenborg-vingen.

I kampens hete kunne det se ut som om Helland slo Berisha i ansiktet rett før han selv ble kastet i bakken på en måte et utrent øye ville beskrevet som «judoliknende».

Du kan se basketaket hos TV 2.

Brudd Etter kampen, som endte med 4-2-seier til Viking, klaget Helland over smerter i handa fordi han landet forkjært da han gikk i bakken.

Nå har han fått konstatert brudd.

- Det var et lite brudd. Vi vet ikke noe om omfang, behandling og muligheten til å spille fotball ennå, men Helland har meldt forfall til U23-landslaget. Han skulle egentlig møte opp på samling i dag, men isteden flyr han hjem til Trondheim nå i ettermiddag, sier Rosenborgs spillerkoordinator Harald Pedersen til Dagbladet. 

Klokka 14 i ettermiddag har Pedersen mer info om bruddet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.