Rosenborg henter ny keeper

- Thomas Myhre er aktuell.

RBK-lege Torbjørn Grøntvedt innrømmer at Lars Hirschfelds skadeproblemer har tatt langt lengre tid enn ventet. Nå henter RBK ny keeper.

- Vi har forsøkt mange ulike behandlingsmetoder med Lars, og rundt juletider lot vi ham også få lang tid med hvile. Derfor hadde jeg trodd han skulle være så godt som skadefri da han kom hjem fra ferien, sier Grøntvedt til Adresseavisen.

Hirschfeld sliter med en muskel rundt bekkenbenet - en skade han pådro seg tidlig i fjor høst. Siden har han stått med smerter, også da han ble kåret til turneringens beste keeper under Maspalomas-turneringen i januar.

Men siden hjemkomsten fra Gran Canaria har «Hirschi» kun trent alternativt, og nå er Grøntvedt usikker på når keeperen vil være 100 prosent spilleklar.

- Det kan ta måneder, sier han.

- Dette er også årsaken til at vi nå ser etter ny førstekeeper, forteller assistenttrener Trond Henriksen. Han sier at Hirschfeld er informert om situasjonen, men vil ikke si noe om hvem som vil bli hentet inn.

Ifølge VG er Thomas Myhre et navn RBK har notert ned på blokka. Avisa skriver at trønderne har tatt kontakt med Myhres representanter for å høre om han kan være interessert i å avslutte karrieren i Trondheim.

Landslagskeeperen, som er ankelskadd for tida, er fra før koblet til Viking og Lillestrøm.

SKADET: Lars Hirschfeld sliter med en skade, og det vil ta enda et par måneder før han er klar. Foto: SCANPIX
SKADET: Lars Hirschfeld sliter med en skade, og det vil ta enda et par måneder før han er klar. Foto: SCANPIX Vis mer

(NTB)

Rosenborg henter ny keeper
HJEM TIL NORGE? Thomas Myhres representanter jobber for å få nordmannen løst fra kontrakten i Charlton.