Rosenborg henter ny keeper

- Thomas Myhre er aktuell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

RBK-lege Torbjørn Grøntvedt innrømmer at Lars Hirschfelds skadeproblemer har tatt langt lengre tid enn ventet. Nå henter RBK ny keeper.

- Vi har forsøkt mange ulike behandlingsmetoder med Lars, og rundt juletider lot vi ham også få lang tid med hvile. Derfor hadde jeg trodd han skulle være så godt som skadefri da han kom hjem fra ferien, sier Grøntvedt til Adresseavisen.

Hirschfeld sliter med en muskel rundt bekkenbenet - en skade han pådro seg tidlig i fjor høst. Siden har han stått med smerter, også da han ble kåret til turneringens beste keeper under Maspalomas-turneringen i januar.

Men siden hjemkomsten fra Gran Canaria har «Hirschi» kun trent alternativt, og nå er Grøntvedt usikker på når keeperen vil være 100 prosent spilleklar.

- Det kan ta måneder, sier han.

- Dette er også årsaken til at vi nå ser etter ny førstekeeper, forteller assistenttrener Trond Henriksen. Han sier at Hirschfeld er informert om situasjonen, men vil ikke si noe om hvem som vil bli hentet inn.

Ifølge VG er Thomas Myhre et navn RBK har notert ned på blokka. Avisa skriver at trønderne har tatt kontakt med Myhres representanter for å høre om han kan være interessert i å avslutte karrieren i Trondheim.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer