Rosenborg i gullform

På overtid sendte Frode Johnsen Rosenborg i ledelsen for første gang i kampen, og da ble alle poengene med hjem til Trondheim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I kveldens første tippeligakamp hektet Lyn av Viking i kampen om gullet. Siddisene klarte ikke å kopiere fjorårets 2-0 seier i Stavanger, og dermed er avstanden opp til serielederen fortsatt på åtte poeng.

Og med bare ett poeng til Lyn, lå Rosenborgs mulighet til å knappe inn på forspranget i Bergen. Men det begynte ikke bra for trønderne. Allerede etter syv minutter sendte Egil Ulfstein Brann i føringen, og ledelsen holdt de til pause.

Så kom Odd Inge Olsen inn for Christer George i andre omgang, og det første den tidligere Molde-spilleren gjorde var å utligne Brann-ledelsen med en nydelig heading.

Men da alle ventet på at Rosenborg-maskineriet skulle begynne å male var det bergenserne som svarte. Nhleko fosset gjennom, og satte ballen iskaldt mellom beina på Arason.

Kampen var i ferd med å ebbe ut da veteran Skammelsrud bestemte seg for at RBK i hvert fall skulle ha med seg ett poeng hjem. Med høyrefoten utlignet han to minutter før slutt.

På overtid sikret Frode Johnsen gull-lukt i bartebyen, og plutselig er Rosenborg med igjen for fullt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.