Rosenborg i gullform

På overtid sendte Frode Johnsen Rosenborg i ledelsen for første gang i kampen, og da ble alle poengene med hjem til Trondheim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I kveldens første tippeligakamp hektet Lyn av Viking i kampen om gullet. Siddisene klarte ikke å kopiere fjorårets 2-0 seier i Stavanger, og dermed er avstanden opp til serielederen fortsatt på åtte poeng.

Og med bare ett poeng til Lyn, lå Rosenborgs mulighet til å knappe inn på forspranget i Bergen. Men det begynte ikke bra for trønderne. Allerede etter syv minutter sendte Egil Ulfstein Brann i føringen, og ledelsen holdt de til pause.

Så kom Odd Inge Olsen inn for Christer George i andre omgang, og det første den tidligere Molde-spilleren gjorde var å utligne Brann-ledelsen med en nydelig heading.

Men da alle ventet på at Rosenborg-maskineriet skulle begynne å male var det bergenserne som svarte. Nhleko fosset gjennom, og satte ballen iskaldt mellom beina på Arason.

Kampen var i ferd med å ebbe ut da veteran Skammelsrud bestemte seg for at RBK i hvert fall skulle ha med seg ett poeng hjem. Med høyrefoten utlignet han to minutter før slutt.

På overtid sikret Frode Johnsen gull-lukt i bartebyen, og plutselig er Rosenborg med igjen for fullt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer