<strong>TIL FRANKRIKE:</strong> Nicki Bille Nielsen (t.v.) er solgt til Evian. Nå kan det virke som svenske Måns Söderqvist blir danskens erstatter i Trondheim.
Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
TIL FRANKRIKE: Nicki Bille Nielsen (t.v.) er solgt til Evian. Nå kan det virke som svenske Måns Söderqvist blir danskens erstatter i Trondheim. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix Vis mer

Rosenborg jakter Bille-erstatter i Sverige

- En god spiller, sier Perry.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag ble Nicki Bille Nielsen solgt til franske Evian.

Etter det Dagbladet erfarer, er Rosenborg interesserte i å sikre seg Måns Søderqvist som danskens erstatter i Trondheim. 

Millionkrav Den 21 år gamle svensken spiller for Kalmar i Allsvenskan, men kontrakten hans går ut etter sesongen. Rosenborg skal være mest interesserte i å sikre seg Søderqvist som Bosman-spiller kommende vinter, noe som betyr at de bare må betale utdanningskompensasjone for ham.

Kalmar på sine side vil gjerne selge nå i sommer for å sitte igjen med en større slump penger. 

Etter det Dagbladet kjenner til, skal svenskene være ute etter en overgangssum på rundt fire millioner kroner.

- Kontinuerlig vurdering Rosenborg-trener Per Joar Hansen har følgende å si om den svensken spissen: 

- Han er en god spiller, ung og lovende. Vi fikk sett nivået hans da vi møtte Kalmar i en treningskamp i vår. Men bortsett fra det vil jeg ikke uttale meg om hvorvidt enkeltspillere er aktuelle for Rosenborg eller ei.

- Er Rosenborg på jakt etter en Bille-erstatter?

- Nå har Alexander Søderlund og Riku Riski funnet tonen sammen, og begge to kan bekle rollen som ensom spiss. Men vi har en kontinuerlig vurdering av spillerstallen, så får vi se hva som skjer. 

Ifølge den svenske avisa Barometern har Kalmar allerede skaffet seg en som kan fylle tomrommet etter Søderqvist. Pär Ericsson kommer gratis fra belgiske Mons, og skal allerede være spilleklar. Rødtrøyene skal også være på jakt etter minst én spiller til. 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer