Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosenborg kjøper islandsk FC Nordsjælland-reserve

Gudmundur Thorarinsson har signert for trønderne.

TIL RBK: Islandske Gudmundur Thorarinsson flytter til Trondheim. Foto. Scanpix
TIL RBK: Islandske Gudmundur Thorarinsson flytter til Trondheim. Foto. Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rosenborg skal ha kommet med et så godt tilbud på islendingen Gudmundur Thorarinsson at danske FC Nordsjælland valgte å selge reserven sin.

Det hevder i alle fall Carsten V. Jensen som er sportssjef i den danske klubben.

- Det har ikke ligget i kortene at det skulle skje endringer i troppen vår på det nåværende tidspunktet, men et godt tilbud fra det norske mesterlaget ville det annerledes, forteller han.

Thorarinsson kom til den danske klubben fra Sarpsborg for et år siden, og nå er han altså tilbake i norsk eliteserie. Han fikk aldri noe gjennombrudd i den danske klubben, men ble tildelt en rolle som reserve.

Nå har Gudi som han kalles, skrevet under på en kontrakt med Rosenborg som strekker seg til 2019, skriver RBK på sin hjemmeside. Der står det også at Stig Inge Bjørnebye er svært godt fornøyd med å ha sikret seg islendingen.

- Gudi er en spennende spiller som passer profilen som vi har lett etter en stund. Han kjenner norsk fotball godt og vil gi oss flere alternativer på midtbanen, sier Bjørnebye til RBK.no.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart