Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosenborg klar for Champions League

Ørjan Berg og Petter Belsvik scoret målene da Rosenborg kvalifiserte seg til Champions League for sjette år på rad! Les referat og se bilder fra kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rosenborg går videre til gruppespillet i Champions League med 4-3 sammenlagt. Fredag er det trekning av gruppespillet.

Ørjan Berg ga RBK ledelsen etter fire minutter da han stupheadet inn et innlegg fra Roar Strand. Den tidligere Glimt-spilleren leverte nok en kjempekamp i mesterligaen, slik han gjorde det meste av fjoråret. 1-0-målet var en riktig perle, som han kan dele æren for med Roar Strand.

- Rett og slett et kreminnlegg. Jeg så det ville komme, kastet meg bare fram og forsøkte å holde fokus på ballen. Gjett om jeg var glad da jeg så ballen snike seg inn i hjørnet, sa Berg til NTB.

Innbytter Petter Belsvik ble dagens aller største helt da han satte inn vinnermålet rett etter pause.

En tydelig stolt RBK-trener Nils Arne Eggen kunne etter kampen konstatere at seieren og avansementet til Champions League for sjette år på rad var RBKs aller største prestasjon.

- Med det mannskapet vi har nå var dette en veldig god prestasjon. For meg er dette det største som har skjedd hittil, sa RBK-treneren til TV3 rett etter kampslutt.

Den første kampen mellom Rosenborg og Dunaferr endte 2-2. Roar Strand og Morten Knudsen scoret Rosenborgs mål i Ungarn.