Rosenborg lekte seg med Stabæk

Rosenborg - Stabæk 6-1. Rosenborg var overlegne mot Stabæk i kveldens treningskamp i Abrahallen. Trønderne vant 6-1 etter storspill i 1. omgang. Roar Strand var tilbake på Rosenborg-midtbanen etter skadefravær. - Det er deilig å være tilbake, sier Strand.

Rosenborg spilte festfotball før pause og ledet 5-0. Roar Strand spilte fra start etter to måneders skadeavbrekk grunnet akillesproblemer.

- Jeg ble litt stiv mot slutten av 1. omgang derfor måtte jeg gå av. Alt i alt er jeg fornøyd. Det er deilig å være tilbake, sier Roar Strand til Dagbladet.no.

Midtbanespilleren scoret Rosenborgs femte mål like før pause. Etter dagens storseier har RBK et psykologisk overtak på Stabæk som har lovet trønderne tøff kamp om seriegullet.

- Vi var veldig gode i første omgang - etter pause var Stabæk vel så gode som oss. Men begge lag har nok mer å gå på en det vi viste i dag, sier Strand.

Petter Belsvik (2), Ørjan Berg, Dagfinn Enerly og nykommer Lars Blixt scoret Rosenborgs øvrige mål. Tobias Linderoth scoret for Stabæk.