Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosenborg må betale Odd tre nye Jarstein-millioner

Tapte i vorldgiftsretten.

MÅ PUNGE UT: Rosenborg må betale Odd Grenland nye tre millioner kroner for Rune Almenning Jarstein.Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
MÅ PUNGE UT: Rosenborg må betale Odd Grenland nye tre millioner kroner for Rune Almenning Jarstein.Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Odd Grenland vant over Rosenborg i en tvist rundt overgangen til keeperen Rune Almenning Jarstein fra RBK til Viking, melder NRK.

Det er Norges Fotballforbunds voldgiftsrett som har avsagt en enstemmig dom vedrørende tvisten om vederlag i forbindelse Jarsteins overgang til Viking i mars.

- Odd har fått medhold på alle punkter og sier seg godt fornøyd med utfallet i saken, melder klubben på sitt nettsted www.oddgrenland.no.

Styret i Odd mente at de hadde krav på de tre første millionene ved et salg av landslagskeeperen. Viking betalte Rosenborg 4 millioner kroner for Jarstein. Trondheimsklubben avviste kravet og mente at intensjonen bak avtalen var at RBK skulle ha de ti første millionene ved et salg, først deretter skulle Odd ha en del av en overgangssummen.

Ifølge Varden, gikk den opprinnelige avtalen mellom partene på at de tre første millionene ved et videresalg skulle gå til Odd, mens de neste ti millionene skulle gå til Rosenborg. Alt over 13 millioner skulle deles etter en bestemt prosentandel.

I det store og hele har Jarstein kostet Rosenborg 9 millioner kroner.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!