- Rosenborg må passe seg

Er Rosenborg like suveren som tilfellet har vært de siste årene vil det overraske Molde-trener Erik Brakstad. En langt jevnere serie, generelt høyere nivå og et Molde-lag på toppen spår Brakstads foran serieåpningen 2. påskedag.

- Det vil i så fall imponere meg voldsomt hvis RBK blir like sterke som i fjor. Laget har mistet viktige spillere og folk rundt laget det kan vise seg vanskelig å erstatte, sier Erik Brakstad.

Flere lag har meldt seg på i kampen mot «uovervinnelige» Rosenborg.

Et steg videre

- Vi har tatt et langt steg videre i forhold til i fjor. Flere av spillerne i laget er unge, men likevel svært rutinerte. Vi har kjøpt inn tre gode spillere som bidrar positivt på alle måter, og føler oss bedre rustet enn på lenge rent sportslig.

De tre S'ene (Ole Gunnar Solskjær, Arild Stavrum og Ole Bjørn Sundgot) som sto for kvaliteten i Molde-laget i 1995, er borte. Men foran årets sesong har en av dem kommet tilbake. Sundgot skal igjen spille i Molde-trøya etter et mindre vellykket opphold i engelsk 1. divisjon.

De to øvrige nyervervelsene er Jo Tessem (Lyn) og Freddy dos Santos (Skeid).

Daniel Berg Hestad må stå over serieåpningen mot Haugesund, men får med seg åpningen av nye Molde stadion når Lillestrøm kommer på besøk i andre runde. Flere alternativer er aktuelle, og minst fem spillere kan erstatte Berg Hestad.

- Vi gleder oss til åpningen av den nye stadion. 13 400 billetter er solgt. Det blir ventelig en stor opplevelse for såvel spillerne som publikum, sier Molde-trener Erik Brakstad.

(NTB)

<B>DET VAR IFJOR: Rosenborg-trener Nils Arne Eggen og Åge Hareide tar hverandre i hånden etter at Rosenborg i fjor vant 2-1 over Molde. Slik blir det ikke i år spår Hareides etterfølger, Molde-trener Erik Brakstad.