Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosenborg med ti millioner i underskudd

Kostbart å ikke være i Europa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Uten europacup blir det ingen penger. Derfor går Rosenborg med ti millioner kroner i underskudd i år, bekrefter RBK-direktør Nils Skutle.

Adresseavisen skriver at allerede det første året uten spill i europacupen i nyere tid går Rosenborg med underskudd.

Det ble satt opp et budsjett for 2006 som viste et underskudd på ni millioner kroner. Usikkerhet rundt statens momsrefusjon til idrettsanlegg gjør at underskuddet trolig vipper over ti millioner kroner.

- Vi har lagt et løp de siste årene hvor vi satser på suksess. Kostnadene ved det løpet er veldig mye høyere enn for andre klubber i Norge. Vi har de høyeste snittlønningene og den bredeste stallen, sier Skutle.

Han innrømmer overfor Adresseavisen at det ligger an til underskudd på i størrelsesorden ti millioner kroner også neste år.

- Hva som skjer avhenger av europacup og hva som skjer, men kostnadene må ned. Slik blir det også etter at vi har solgt noen av de spillerne som spiste godt av lønnsbudsjettet, sier Nils Skutle.

(NTB)

MINDRE Å RUTTE MED: Rosenborg tjener ikke penger i år, og kommer til å gå med et underskudd på ti millioner. Foto: SCANPIX
MINDRE Å RUTTE MED: Rosenborg tjener ikke penger i år, og kommer til å gå med et underskudd på ti millioner. Foto: SCANPIX Vis mer