Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosenborg og Bodø/Glimt skal samarbeide

(NTB): Rosenborg og Bodø/Glimt skrev i dag under en omfattende samarbeidsavtale for de to neste årene, melder Radio 3 i Bodø. Formålet med samarbeidet er å bidra til at begge klubbene kan realisere sine visjoner og mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Videreutvikling av en felles spillestil og utvikling og styrking av det forretningsmessige samarbeidet mellom de to klubbene er også sentrale punkt i avtalen.

Direktør Kjell Ove Johansen i Bodø/Glimt sa til Radio 3 at det er blitt jobbet i over et år for å komme fram til en avtale.

- Det er aldri tidligere blitt inngått en så omfattende kontrakt mellom to eliteserielag, den er unik i norsk toppfotball, sa Johansen.

Ikke «farmerklubb»

Han understreket imidlertid at Bodø/Glimt ikke skal bli et «farmerlag» for Rosenborg, noe som innebærer at spillerne ikke kan gå fritt mellom de to klubbene.

Styret i Rosenborg og Bodø/Glimt ønsker også å opprette et eget trenerforum for de to klubbene, og klubblederne skal møtes jevnlig for å diskutere erfaringer når det gjelder ledelse og drift.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!