Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Rosenborg og Brann skal få krangle om Ødegaard uten at vi bryr oss.»

Kjetil Rekdal ser ikke i Alexander Ødegaards retning av økonomiske årsaker. Sogndal-spissens prislapp gjør ham uinteressant for Vålerenga.

-  En veldig god fotballspiller, men altfor dyr, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet. -  Etter det vi har hørt vil Sogndal forlange mellom sju og ti millioner kroner. Og derfor tenker vi ikke på Alexander Ødegaard i det hele tatt - vi ønsker å bruke de midlene vi har på en annen måte.

-  Rosenborg og Brann skal få krangle om Ødegaard uten at vi bryr oss.

Men Aalesund-stopper Amund Skiri er enig med Vålerenga. Passerer han den medisinske testen i morgen, blir han konkurrent til Erik Hagen og Kjetil Wæhler fra 1. januar.

-  Vi trenger dekning bak, og Amund Skiri er en solid midtstopper, sier Kjetil Rekdal. -  For meg er han allerede klar for klubben.

Jobber med Martin

Vålerengas interesse for landslagskaptein Martin Andresen er en dårlig skjult hemmelighet. I den retningen jobbes det nå på spreng. Men det vil ikke Kjetil Rekdal si noe om. Av naturlige årsaker.

Hva Steffen Iversen angår er det intet nytt. Det eneste Kjetil Rekdal våger å si er at han ikke går til Rosenborg. Og at pengene som skal til så å si ligger på bordet. Resten er opp til Steffen.

-  Jeg skjønner at han har is maven, sier Rekdal. -  Det skal han også ha. Men samtidig jobber vi for livet for å få det til.

-  Vi har også store forhåpninger om å lykkes.

Vil vinne Royal League

VIF-spillerne har fortsatt fri etter serieavslutningen og samles først i morgen for å begynne forberedelsene til Royal League. Neste onsdag spilles åpningskampen i danske Esbjerg.

-  Vi stiller med toppet lag og utgangspunktet vårt er klart, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet. -  Vi ønsker ikke bare å gå videre fra gruppespillet - målet er å vinne turneringa. For vi er sugne nå - mer enn noen gang.

-  Så lenge vi ikke klarte å bli mestere i Norge, vil vi erobre den skandinaviske tronen.

20. november blir det norsk toppmøte mellom Vålerenga og Rosenborg på Ullevaal. 2. desember kommer svenske Djurgården til Oslo. Og dagen etter begynner VIF-gutta ferien. Som varer ut året.

Det meste er klart

Kjetil Rekdal og Lars Bohinen satt i går og spikret oppkjøringa for neste sesong. Det meste er allerede klart.

-  6. og 7. januar spiller vi i en innendørsturnering i Hamburg, sier Rekdal. -  16. januar spiller vi inne i Aalborg. Og 22. januar møter vi Ullkisa i Vallhall. 29. januar drar vi til La Manga.

Deretter er det tre kamper i Royal League i februar:

12.2 Djurgården-Vålerenga

17.20.2 Rosenborg-Vålerenga

24.2 Vålerenga-Esbjerg

-  Hva som skjer etter det er uklart, sier Rekdal. -  Men 20.mars reiser vi ut av landet på en 10 dager lang treningsleir. Og når vi kommer hjem, er det Lillestrøm på Åråsen helga før seriestart.

-  Tida flyr, sier Rekdal.

KJØPER IKKE: Alexander Ødegaard fra Sogndal ble for dyr.
KJØPER: Kjetil Rekdal og VIF kjøper Amund Skiri fra Aalesund.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media