INNE I VARMEN: Stefan Strandberg og Rosenborg har begravet stridsøksen inntil videre, og Strandberg er tilbake i troppen.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
INNE I VARMEN: Stefan Strandberg og Rosenborg har begravet stridsøksen inntil videre, og Strandberg er tilbake i troppen. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Rosenborg og Strandberg har lagt stridsøksen til side

Trener for fullt.

(Dagbladet): Etter at Stefan Strandberg nektet å spille Rosenborgs eliteseriekamp mot Lillestrøm 2. pinsedag, er han nå tatt inn i varmen.

Det så ut til å være en komplisert situasjon mellom Strandberg og Rosenborg, spesielt da de to kom med forskjellige forklaringer rundt Strandbergs boikott.

Nå har Rosenborg og Strandberg fått snakket om situasjonen, og legger det hele til side.

- Vi hadde en prat med Strandberg, og det var noen personlige grunner som lå bak avgjørelsen hans om å ikke spille mot LSK. Rosenborg forstår situasjonen og har tatt ham inn i varmen, sier sportslig leder i Rosenborg, Erik Hoftun, til TV 2.

Personlige forhold Strandberg fortalte selv at det var på grunn av personlige forhold i familien at han ikke ønsket å spille nevnte kamp. Rosenborg, på sin side, hevdet det var fordi Strandberg ønsket seg vekk.

Strandberg har ytret ønske om å bli solgt, og klubben skal jobbe mot en overgang for 23-åringen.

- Så lenge han ikke er solgt så er han Rosenborg-spiller på lik linje med alle andre. Dersom treneren vil bruke ham, så er Stefan tilgjengelig for å spille kamper, fortsetter Hoftun.

Ifølge TV2 trener Strandberg nå for fullt med førstelaget.

- Vi er veldig fornøyd og glade for at vi kan bruke ham i kamp igjen, sier trener Per Joar Hansen til TV 2.