RBK-AKTUELL?: Rosenborg har to representanter på plass i Mellom-Amerika for å forsøke å hente Alexander Lopez (til høyre) til Norge. Foto:  AFP PHOTO/Elmer MARTINEZ
RBK-AKTUELL?: Rosenborg har to representanter på plass i Mellom-Amerika for å forsøke å hente Alexander Lopez (til høyre) til Norge. Foto: AFP PHOTO/Elmer MARTINEZVis mer

Rosenborg på plass i Honduras - jakter stortalent (19)

En typisk «nummer 10-spiller».

Rosenborg håper å hente stortalentet Alexander Lopez (19) fra Honduras.Talentspeider Stig Torbjørnsen er i Honduras for å prøve å sikre seg 19-åringen, melder adressa.no.

- Det stemmer at jeg er i Honduras. Utover det ønsker jeg ikke å si så mye, sier Stig Torbjørnsen.

Avisen La Prensa skrev nylig at RBK ønsket Lopez, og nå er Thorbjørnsen og agent Lars Petter Fosdahl på plass i Honduras for å forsøke å sikre seg spilleren.

Lopez beskrives som et voldsomt talent og kan gå inn i «nummer 10-rollen». Han spiller for klubben Olimpia, som blant annet har hatt spillere som David Suazo (Inter) og Wilson Palacios (Tottenham). Han har også rukket å debutere for landslaget.

Utfordringen til RBK blir prisen. Olimpia er en klubb med rike eiere og er den største klubben i landet, og de vil neppe selge Lopez billig.

(NTB)